HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.08.29. 11:43 Ági07

Nyertesek/vesztesek: Dzsudzsák formába lendült/ a Real Madrid kínlódik

Új rovatomban az előző hét nagy nyerteseit és nagy veszteseit veszem nagyító alá.


NYERTESEK

dzsudzsi.jpg


Dzsudzsák Balázs:
Csapata a Dinamo Moszkva 3:2-re legyőzte a Lokomotiv Moszkvát az orosz bajnokság 6. fordulójában. Dzsudzsák tevékeny részt vállalt csapata első bajnoki győzelmében; 1 gólt és 2 gólpasszt jegyzett. A Jevro-futbol nevű orosz internetes lap a forduló legjobbjának választotta.

Abdelaziz Barrada: A Getafe 23 éves középpályása egy góllal és egy asszisztal vette ki a részét a Real Madrid 2:1-es legyőzésében. 

Eden Hazard: A Premier League legdrágább igazolása megszolgálja az árát: első három bajnokiján 4 gólpasszt és 1 találatot jegyzett a Chelsea színeiben. 

Radamel Falcao: A kolumbiai gólgép mesterhármast lőtt az Athletic Bilbao ellen a spanyol bajnokság 2. fordulójában (Atletico Madrid 4:0 Athletic Bilbao). 

VESZTESEK

realmadridkinlodik.jpg

Real Madrid: José Mourinho együttese 3:2-re kikapott a Barcelonától a spanyol Szuper kupa első meccsén, majd a hétvégi fordulóban 2:1-es vereséget szenvedett a Getafétól. A bajnokságban két meccsen a maximális 6 pontból 1 pontot szerzett eddig a királyi gárda

Wayne Rooney: A Fulham elleni bajnokin csereként lépett pályára a Manchester United tizese. Hordágyon hagyta el a pályát, miután Rodallega stoplija felszántotta a támadó combját, amit 12 öltéssel kellett összevarrni. Akár 2 hónapot is igénybe vehet a teljes felépülése. 

Bene Ferenc: A Pápa vezetősége szerződést bontott a csapat vezetőedzőjével a sikertelen bajnoki szereplés miatt: 3 vereséggel és 2 döntetlennel az utolsó előtti helyen szerénykednek Szűcs Lajosék

PSG: 140 millió eurót költöttek új játékosokra, de három bajnokiból egyet sem tudtak megnyerni, mindháromszor döntetlent ért el Ancelotti legénysége. 

Szólj hozzá!

Címkék: nyertesek/vesztesek


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr564739146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása