HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.08.12. 21:59 Ági07

Nyertesek/Vesztesek: Viva Mexikó, szenvedő Selecao

Új rovatomban az előző hét nagy nyerteseit és nagy veszteseit veszem nagyító alá. 

NYERTESEK: 

soc_g_mexico_mb_576.jpg

Mexikó: Sokakat meglepve gyűjtötték be első olimpiai aranyukat 2:1-re legyőzve a brazil válogatottat a Wembleyben rendett fináléban. A meccs hőse a két gólt jegyző Oribe Peralta volt.

Az Egyesült Államok női foci csapata: A jenki lányok 2:1-re legyőzték Japánt a londoni Olimpia labdarúgó-tornájának fináléjában. Történetük negyedik olimpiai aranyát szerezték, így ők lettek minden idők legeredményesebb nemzeti labdarúgó csapata az Olimpiák történetében. Épp hazánk fiait előzték meg, akik három elsőséggel büszkélkednek.

Zlatan Ibrahimovic: A Juventus, a Barcelona és az Inter után is góllal debütált a bajnokságban. Első PSG-s bajnokiján két gólt is szerzett.

Juventus: A csapat edzőjét, Antonio Contét 10 hónapra eltiltotta az olasz labdarúgó-szövetség. Állítólag két esetben is tudott arról, hogy előre megbeszélt eredmény fog születni, de nem jelentette. Játékosai érte is küzdöttek a Napoli elleni Szuperkupa döntőben, ahol hosszabbítás után 4:2-re nyert az Öreg Hölgy és így ők emelhették magasba a trófeát. A Zebrák új igazolása, Kwadwo Asamoah, aki zseniális gólt szerzett a mérkőzésen, Contének ajánlotta a győzelmet. 

Zenit: Rangadónak indult az orosz bajnokságban a Zenit-Szpartak Moszkva találkozó, ennek ellenére nem volt túl szoros a meccs. 5:0-ás csapást mért a szentpétervári csapat a Szpartakra. Három forduló után csak ez a két együttes volt 100%-os. A hazaiak harmadik találatát szerző Shirokov gólja élményszámba ment.

Ivan Lovric:  Kemenes Szabolcsot a Honvéd kapusát kiállították a Videoton ellen. Ekkor a Honvéd kapujába az alkalmi kapus Lovric állt be és gyönyörű vetődéssel kivédte Nikolic büntetőjét. 

Manchester City, Bayern München: Mindketten megnyerték a Szuperkupát. A Bayern a Dortmund ellen, míg a City a Chelsea ellen hódította el a győzelmet.

VESZTESEK:

reaction-to-olympic-win-and-olympic-loss.jpg


Brazília: A brazil válogatott vitrinjéből hiányzott az olimpiai arany, így a londoni Olimpia előtt csak az első hely megszerzését tartották elfogadhatónak. Az elvárás nem volt alaptalan, mivel bikaerős gárdával érkeztek az Ötkarikás játékokra (Hulk, Neymar, Pato, Thiago Silva...). Az elődöntőben már Honduras ellen is szenvedtek, akkor némi bírói segédlettel győztek. Mexikóval azonban meggyűlt a bajuk, így továbbra is hiányzik az a bizonyos Olimpiai arany a gyűjteményükből. Majd 4 év múlva otthon, Rióban újra megpróbálhatják...

Antonio Conte: Antonio Contét 10 hónapra tiltotta el az olasz labdarúgó-szövetség. Állítólag két esetben is tudott arról, hogy előre megbeszélt eredmény fog születni, de nem jelentette.

PSG: Hiába az új igazolásokra költött 150 millió euró, csak 2:2-es döntetlent játszott a Paris Saint-Germain a Lorient csapatával. Ráadásul az előző szezonban a kiesés szélén egyensúlyozó gárda 2:0-ra vezetett a fővárosiak ellen. 

Rangers: Az anyagi csődje miatt a negyedik osztályig visszasorolt Rangers első bajnokiján nem tudott győzni, 2:2-es döntetlent játszott a Peterhead csapatával.  

Szólj hozzá!

Címkék: juventus rangers mexikó zenit brazília ibrahimovic conte psg nyertesek/vesztesek


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr14708081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása