HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.07.13. 14:23 Ági07

Tchami, a nehézbombázó

A Honvéd hazai pályán is legyőzte az Európa-liga selejtezőjében albán ellenfelét, így továbbjutott a második körbe, ahol az Eto'o-val fémjelzett Anzsi Mahacskalával találkoznak. De ne szaladjunk ennyire előre. Ismerjük meg közelebbről a Honvéd második góljának szerzőjét, amelyhez segítségül hívtam a jó öreg wikipediát. (A bombagólt a cikk felett megnézhetitek.) Hervé Christian Tchami-Ngangoue vagy rövidebb nevébb Hervé Tchami Kamerunban látta meg a napvilágot. Már 15 évesen a Hertha utánpótlásközpontjában pallérozódott, később a Hamburghoz került, de nem jutott lehetőséghez a felnőtt csapatban, így kénytelen volt új csapat után nézni. Érdekes hogy akkor, 2008-ban jelenlegi csapatánál, a Honvédnál is megfordult próbajátékon. Szerződéskötésre azonban nem került sor. Végül a lengyel Zagłębia csapatához igazolt. A lengyel-kaland rendkívül rosszul sült el, ugyanis az első mérkőzésen megsérült és pár hónap után felbontották a kontraktusát. Ezután Csehország felé vette az irányt, a MFK Karvinához szerződött. Ez az időszak sem volt leányálom a kameruni középpályásnak: kevés találkozón kapott szerepet és gólt sem szerzett. 2010. nyarán igazolt hazánkba, Szolnokra került: 20 mérkőzésen 2 gól volt a mérlege. 2011-ben másodszor csengetett Kispesten és ekkor már szerződést is kötöttek a felek. Tény, hogy Tchami nem egy gólgép, de a Flamurtari ellen a jobbösszekötő helyéről a jobb felsőbe lőtt bombagólja arról tanúskodik, hogy a képességei adottak csak gyakrabban kellene vállalkoznia.

A következő körben honfitársával, Samuel Eto'o-val nézhet farkasszemet, reméljük, hogy a 'mi' kamerunink fog villogni.

Szólj hozzá!

Címkék: honvéd tchami


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr804652663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása