HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.06.29. 15:23 Ági07

Újra vendégségben a Digi Sportnál

agi09_1340974711.jpg_550x344

Újra meghívást kaptam a Digi Sport Reggeli Start c. műsorába. Természetesen az Európa-bajnokság volt a téma. Beszélgetőtársam a kiváló riporter, Egri Viktor volt. Szombathy Pál a német-olasz elődöntőről kérdezett bennünket, illetve a vasárnapi finálé esélyeit is latolgattuk.

Összefoglalom, hogy mi hangzott el részemről a beszélgetés során.

Az olaszok nagyszerű teljesítményt nyújtottak tegnap, minden csapatrész remekül működött, igazi egységet alkottak. A németek viszont csődöt mondtak, semmi nem jött össze nekik, még a legegyszerűbb passzokat is elrontották, alapvető hibákat vétettek. Az olaszok továbbra is a Nationalelf mumusai maradtak, Lahmék tegnap sem törték még az átkot, tétmeccsen még mindig nyeretlenk az olaszok ellen. A németek kezdőjében 7 Bayern játékos volt, amit azért emelek ki, mert az elmúlt szezonban sorozatos csalódások érték őket: elveszítették a német kupát és a bajnokságot (mindkettőt a Dortmunddal szemben), elbukták a BL-döntőt hazai környezetben. A kudarcérzet még a fejekben motoszkálhatott, a fárasztó szezon meg a lábakban. Nem akadt igazi vezére a válogatottnak az elődöntőben, aki ki tudta volna őket rántani a gödörből. Az egy szöglet fél gól tétel is megdőlt, ugyanis 14 sarokrúgást végeztek el a németek, eredmény nélkül. Ezzel szemben az olaszok egyet sem. Prandelli legénysége megérdemelten jutott a döntőbe, ahol a címvédő spanyolokkal tmérkőznek meg. A csoportmeccsek során már találkoztak egymással . Akkor 1:1-es döntetlent játszottak és az Európa-bajnokság egyik legjobb meccsét produkálták. A döntőben sokkal kiélezetebb csata várható, hiszen nagy a tét. Mindenestre az olaszok számára jó jel, hogy a spanyolok kapuját csak ők tudták bevenni az Eb-n.

Szólj hozzá!

Címkék: olaszország németország euro2012


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr214619289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása