HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.06.22. 16:09 Ági07

EURO 2012 negyeddöntő: Németország-Görögország

nemetgorog_1340374366.jpg_443x293

Vajon Dávid legyőzi Góliátot? Az Eb eddigi legnagyobb meglepetése születne, ha a görögök kiejtenék a németeket, még a hollandok leégésétől is nagyobb szenzáció volna. Erre azonban nagyon csekély esélyt látok. A németek 14 tétmérkőzés óta veretlenek, ami új nemzeti rekord. Az Eb selejtezősorozatot és az Európa-bajnokság B jelű halálcsoportját is száz százalékos teljesítménnyel nyerték. Tekintélyt parancsoló! Ráadásul a Nationalelf még soha nem hagyta el vesztesen a pályát a görögök ellen. De arra is kevesen fogadtak volna, hogy a görögök továbbjutnak az A csoportból. Rendkívüli tartásról tettek tanúbizonyságot az első meccsen a házigazda lengyelek ellen. A bírói hibák ellenére 1:1-es döntetlenre hozták a találkozót. Az oroszok elleni győzelmük pedig óriási bravúr volt.

A szbornaja elleni meccs góllövője és hőse, Karagunisz eltiltás miatt hiányozni fog a ma esti párharcról, ez mindenképp nagy csapás a hellének számára. Holebas ugyancsak eltiltott. A németeknél viszont Boateng letöltötte eltiltását, így akár ma vissza is térhet a kezdőbe. Kérdés, hogy Löw beteszi-e, mivel Lars Bender remekül helyettesítette a dánok ellen, sőt góllal jelezte, hogy lehet rá számítani.

Ma este kiderül, hogy a kisegér megráncigálja-e az oroszlán bajszát.

 

A blogom Facebook oldalán a többség természetesen a németek továbbjutására voksolt.

Tippem a végeredményre: Németország 2:0 Görögország

Szólj hozzá!

Címkék: görögország németország euro2012


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr44604930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása