HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.06.08. 12:22 Ági07

EURO 2012 - Előzetes várakozások

Ma útjára indul a labda és 23 napig tombol majd az EB-láz! :) Kik lesznek a továbbjutók, a torna meglepetéscsapata és a győztes? Róluk szólnék most, illetve a kedvencekről.

 

TOVÁBBJUTÓK:

A csoport: Lengyelország, Oroszország

B csoport: Hollandia, Németország

C csoport: Spanyolország, Horvátország

D csoport: Franciaország, Anglia

MEGLEPETÉSCSAPAT

A horvátok lehetnek azok, akik a legnagyobb meglepetést okozhatják és akár az elődöntőig is eljuthatnak az EB-n. Hogy miért gondolom ezt? Egyrészt rendkívül erős keretük van. Itt van mindjárt Jelavic, aki remekül beilliszkedett az Evertonba januári átigazolása után és gyorsan felvette a Premier League ritmusát is. 13 találkozón 9 gólt lőtt. A Rakétának becézett Rakitic (Sevilla)gyilkos szabadrúgásairól ismert. Aztán ott van Luka Modric a Tottenham játékmestere. Perisic, Mandzukic és Pranjic a Bundesligában pallérozódik. A hátvéd, Corluka is a német bajnokságban, a Leverkusenben játszott kölcsönben. Niko Krancjar 3 évig a Tottenham játkosa volt, nemrég azonban továbbállt a Dinamo Kijevhez. Másrészt a horvát nemzeti válogatott okozott már meglepetést, mégpedig a 1998-as világbajnokságon, amikor bronzérmesként zárta a tornát. Harmadrészt, a horvát mentalitás is értékes győzelmeket érhet.

A GYŐZTES

A német válogatott a 2006-os VB-n bronzérmes volt, a 2008-as EB-n az ezüstöt szerezték meg, míg a 2010-es VB-n a képzeletbeli dobogó harmadik fokára állhattak fel. Itt az ideje, hogy aranyérmet akasszanak a Nationalelf játékosainak nyakába.

A KEDVENC

Anglia. Hogy miért? Nem tudom. Talán köze van ahhoz, hogy a kedvenc bajnokságom a Premier League és teljesen beszipantott az angol futballt körülvevő milliő. Volt szerencsém bejárni a Wembleyt a stadion tour keretein belül és ez csak tovább erősítette bennem az angol foci iránti hódolatot. Minden nagy torna előtt úgy gondolom, hogy na majd most nagyot alkotnak, eddig nem jött össze. A remény hal meg utoljára... :) Bár most sem túl bíztató a helyzet a sok sérülés és egyéb okok miatt, csodaszámba menne, ha letennének valamit az asztalra. Másrészt soha nem szerettem a fősodorral menni, brazilok, spanyolok... Köszönöm, nem! 

Szólj hozzá!

Címkék: anglia horvátország németország eb2012


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr394573473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása