HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.06.06. 13:20 Ági07

FOCI EB 2012: FIATAL JÁTÉKOSOK, AKIKRE ÉRDEMES LESZ ODAFIGYELNI - 2.RÉSZ

Az EB-re utazó ifjú titánok között akadnak már a széles közönség által ismert játékosok, de vannak akik még viszonylag ismeretlenek. Nekik remek alkalom az Európa Bajnokság, hogy megmutassák a nagyközönségnek mit is tudnak. Az első rész után jöjjön a második felvonás.

ALEX OXLADE-CHAMBERLAIN (Anglia-Arsenal) - 1993. augusztus 15.

Korábban már írtam az Arsenal ifjú tehetségéről. Amikor Hodgson bejentette az EB-re utazó angol keretet, akkor Oxlade-Chamberlain volt az egyik legkellemesebb meglepetés a névsorban. Gyors, lendületes, motivált és nagy küzdő is. A legfiatalabb angol gólszerző a Bajnokok Ligája történetében. Az elmúlt szezonban Wenger egyre többször játszatta, valószínűleg a következő szezonban alapemberré válik az Ágyúsoknál. A felnőtt válogatottban idén május 26-án debütált.

 

 

MARCO REUS (Németország-Borussia Dortmund) - 1989. május 31.

 

Reus remek szezont futott a Mönchengladbach csapatával, 18 gólt rúgott és 8 asszisztot is jegyzett. Le is csapott rá a Bundesliga aktuális bajnokcsapata, a Borussia Dortmund, így a következő szezontól már sárga-feketében láthatjuk. Idén május 26-án lőtte első gólját a Nationalelfben Svájc ellen.

 Egy Reus-bomba a Bundesliga 2011/12-es szezonjából:

 

ROBERT LEWANDOWSKI (Lengyelország, Borussia Dortmund) - 1988. augusztus 21.

 

Lewandowski vérbeli csatár: volt már a lengyel első és másodosztály gólkirálya, a német kupa legeredményesebbje és többször választották az év játékosának is. Legutóbb épp a Bundesligában volt erre példa. Csoda, hogy szerepel Sir Alex Ferguson kívánságlistáján?:) 20. szülinapja után 3 héttel mutatkozott be a lengyel nemzeti válogatottban. Természetesen góllal debütált. Még csak 24 éves lesz agusztusban, de már 42 válogatottságnál tart. Az EB egyik nagy sztárja lehet.

Hasonló találatokat várunk tőle:

 

ALAN DZAGOJEV (Oroszország, CSZKA Moszkva), 1990. június 17.

Dzagojevet "orosz Messiként" emlegetik és már a Manchester United menedzsere, Alex Ferguson is felfigyelt rá. 2008-ban az orosz bajnokság legjobb fiatal játékosának választották.

  

Szólj hozzá!

Címkék: eb2012 oxlade chamberlain reus dzagojev lewnadowski


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr34568880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása