HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.06.04. 12:32 Ági07

Futballhétfő - Magyarország-Írország

Ma este kiderül, hogy a csehek után sikerül-e begyűjteni egy újabb EB résztvevő skalpját.

 

A fogadóirodáknál az írek EB-győzelme fizeti a legtöbb pénzt. Ez nem azt jelenti, hogy a ma este séta-galopp lesz, de közel sem elképzelhetetlen egy magyar siker. A világranglistán 17 hellyel vannak előttünk és egy 11 meccses veretlenségi sorozatot tudhatnak magukénak. A kezdőcsapatuk nagy része a Premier League-ben pallérozódik. Ma azonban különösen óvatosak lesznek, hiszen senki nem akar sérülés miatt lemaradni az utolsó pillanatban az Európa Bajnokságról. Az íreknek ez lesz a második EB-je. Először 1988-ban jutottak ki, akkor a szovjetekkel, a hollandokkal és az angolokkal voltak egy csoportban. A kvartett harmadik helyén végeztek és ezzel búcsúztak az EB-től. Most lesz egyszerű dolguk a spanyolok-olaszok-horvátok fémjelezte C-csoportban.

A mienk kezdőcsapata: Bogdán – Varga, Mészáros, Korcsmár, Halmosi – Gyurcsó, Pintér, Szakály, Dzsudzsák – Koman – Szalai

A csehek ellen a válogatottban góllal debütáló Gyurcsó Ádám a kezdőcsapatban kapott helyett. Laczkó Zsolt helyett Halmosi Péter játszik, míg Mészáros Norbert és Koman Vladimir is kezdőként fut ki a gyepre az írek ellen.

Tipp a végeredményre: Magyarország 2:1 Írország

A találkozó 20:30-kor kezdődik a Puskás Stadionban. Én ott leszek:)

Szólj hozzá!

Címkék: dzsudzsák írország keane magyarválogatott futballszombat


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr14564529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása