HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.06.02. 16:26 Ági07

1 ÉVES A BLOG!

Több oka is volt annak, hogy megszületett ez a blog. A foci az egyik legnagyobb szenvedélyem és írásos formában is meg szerettem volna osztani a véleményemet ennek a csodálatos játéknak a különböző szegmenseiről. Másrészt rá szeretnék cáfolni arra a tételre, hogy egy nő csak azért néz meccset, hogy a focisták külsejében gyönyörködjék. Én magát a játékot imádom, rengeteg örömet tud okozni és persze szomorúságot is, de a kiszámíthatatlanság adja az egyik legfőbb báját. Például ki gondolta volna, hogy a Chelsea nyeri az idei Bajnokok Ligáját és főképp ki hitte volna, hogy a 92. percben még bajnok Manchester United elbukja a Premier League-et?

Következzék egy kis összegzés a blog 1 éves történéseiből és köszönet Mindenkinek, aki olvasta a bejegyzéseimet és követte a történéseket! 

LEGNÉPSZERŰBB CIKKEK

1. Klónok támadása - Kié a legjobb hasonmás?

2. Klónok támadása 2. - Kié a legjobb hasonmás?

3. Filmajánló: WILL - You'll never walk alone

4. Csiszolatlan gyémántok: John Guidetti, az elefántokkal focizó

5. Csiszolatlan gyémántok: Alex-Oxlade Chamberlain- A BL legfiatalabb angol gólszerzője

 

A CSÚCS

Számomra a fénypont egyértelműen a Digi Sport - Reggeli Start c. műsorában történő szereplés volt, ahol Szombathy Pál vendége voltam Kálloy Molnár Péter színművésszel együtt. Óriási megtiszteltetés és nagy élmény volt számomra. A beszélgetést az alábbi linken megnézhetitek: http://www.digisport.hu/video/8932

AZ EDDIGI TEMATIKA

Bizonyítandó, hogy blogommal nem csak a labdarúgás divatos fővonalát követem, hanem a teljes egészre próbálok összpontosítani, íme azon tornák felsorolása, amelyről valamilyen formában beszámoltam a blog egy éves története során:
Concacaf Gold Cup, EB-selejtezők, Premier League, FA-kupa, Bundesliga, Serie A, Primera Division, Spanyol Kupa, Spanyol Szuperkupa, Európa Liga, Bajnokok Ligája, Magyar NB1, Magyar Kupa, Touloni Ifjúsági Torna, Major League Soccer, Afrika Kupa, FIFA női világbajnokság

Ami a klubcsapatokat illeti: A legtöbb cikket a kedvenc csapatomról, a Manchester Unitedről írtam (számszerint 34 írás). De szintén sok bejegyzés szólt a BL-győztes Chelsea-ről (24), az angol bajnok Manchester City-ről (20), a Fradiról (20), a Barcelonáról (19). De a paletta színességét jelzi, hogy még Guadeloupe nemzeti csapata is kapott egy saját kis cikket :)

Blogomat pedig a következő egy hónapban szinte teljesen az Európa-bajnokságnak szentelem.

FACEBOOK

2012. május 30-án létrehoztam a blog Facebook-oldalát. Manapság már elképzelhtetlen az élet a Zuckerberg-által kitalált közösségi oldal nélkül és bízom benne, növeli az oldalam népszerűségét is. :) Csatlakozzatok: http://www.facebook.com/kislanynagyfoci

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr244561390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása