HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.05.05. 14:26 Ági07

FA-kupa döntő: CHELSEA vagy LIVERPOOL?

2009-ben volt szerencsém a Wembley-ben járni és teljes életnagyságában látni a legrégebbi nemzeti kupasorozat trófeáját.

Ma ezért folyik a harc az idén BL-döntőbe jutó Chelsea és a katasztrofális szezont futó Liverpool között. A kedvenc FA-kupa finálémban 2006-ban a Vörösök játszottak a West Ham ellen. A 28. percben már 2:0-ra vezettek a Kalapácsosok, majd jött Cisse és Gerrard gólja, melyekkel egalizálták az eredményt. Konchesky azonban újra vezetéshez juttata a West Hamet. Ezzel még nem volt vége. A 91. percben jött Steve G. és az egyenlítő találat. A büntetőpárbajt a Vörösök 3:1-re nyerték. (Hamann, Gerrard és Riise berúgták, csak Sami Hyypiä hagyta ki, míg a másik oldalon csak Sheringham értékesítette, Zamora, Konchesky és Ferdinand kihagyta). Utoljára ekkor emelhette magasba a Pool az FA trófeáját. A Kékek legfrissebb sikeréig nem kell túl sokat visszamenni az időben, 2010-ben a Portsmouthot győzték le a döntőben.

 

Régebben szinte elképzelhetetlen volt számomra, hogy valaha is a Chelsenek drukkoljak valamely sorozat döntőjében (természetesen, ha kedvenc csapatom, a Manchester United ott van, akkor a kérdés nem kérdés :) ) . Egészen mostnaáig. Mióta Roberto Di Matteo ül a Kékek manageri székében, rendkívül szimpatikus csapattá váltak a szememben. Bajnokok Ligája menetelésük tiszteletet érdemel. Igazi, nagybetűs CSAPAT lett belőlük. A Liverpoollal mindig is szimpatizáltam, eddig a szezonig. Luis Suarez igencsak sokat tett azért, hogy megváltozzon a véleményem róluk. Kétség nem fér hozzá, hogy kiváló játékos, de ezt elhomályosítja arrogáns, beképzelt viselkedése. Skrtelről is így vélekedem. Hiányoznak azok a játékosok, akik miatt szerettem a Vörösöket: Luis Garcia, Hyypiä, Hamann, Morientes, Crouch, Alonso és az hogy Steven Gerrard többet játsszon!

Végszóként csak annyit, hogy C'mon Blues!

Szólj hozzá!

Címkék: chelsea fa liverpool


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr154490110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása