HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.04.29. 19:49 Ági07

Futballhétfő: MANCHESTER DERBY

Hétfő este összecsap egymással a két manchesteri gárda, a tét nem kevesebb, mint a bajnoki cím. Jelenleg 3 pont előnnyel vezeti a United a tabellát. Jöjjön hát a csúcsrangadó felvezetése.

BAJNOKI CÍMEK SZÁMA

E tekintetben toronymagasan vezetnek a Vörös Ördögök; 19 elsőséget zsebeltek be eddig. A City mindössze kétszer emelhette magasba a bajnoki serleget; először az 1936-37-es szezont követően (érdekesség, hogy a városi rivális kieső helyen végzett), majd az 1967-68-as idény után (ekkor 2 ponttal előzték meg a Unitedet).

A LEGJOBB GÓLLÖVŐK

Wayne Rooney 28 alkalommal keserítette az ellenfelek szurkolóit, míg Kun Agüero 22-szer volt eredményes. Az asszisztokat nézve viszont az argentin vezet 8:7-re.

KAPUSOK

A Kékek hálóőre, Joe Hart az eddig lejátszott összes mérkőzést, számszerint 35-öt végigjátszotta, 15-ször érintetlen maradt a hálója. A Vörös Ördögöknél egymásnak adták a kapuskesztyűt: David De Gea, Anders Lindegaard és még Ben Amos is állt a kapuban. A legtöbb meccsen (26), De Gea védett, 11-szer nem tudták bevenni a kapuját. Egyértelmű, hogy a kapusok teljesítményét nézve a City áll jobban. Habár azt is meg kell jegyezni, hogy a spanyol sokat fejlődött a kezdeti időkhöz képest.

HÍRES SZURKOLÓK

A zeneiparból Noel és Liam Gallagher nagy City-hívek, míg a Simply Red énekese, Mick Hucknall a Vörös Ördögökért szorít. A sport világából is akadnak támogatók, a földkereség leggyorsabbja, Usain Bolt Fergie fiainak drukkol, Ricky Hatton, a korábbi kisváltó- és váltósúlyú világelső bokszoló viszont Mancini legénységének szurkol.

TIPP A VÉGEREDMÉNYRE: Egy biztos az őszi 6:1-es történelmi City-siker nem fog megismétlődni. Kiélezett meccsen döntetlenre számítok. Méghozzá egy 1:1-re.

Szólj hozzá!

Címkék: oasis manchestercity manchesterunited futballszombat usainbolt rickyhatton simplyred


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr674479747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása