HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.04.25. 14:25 Ági07

Magnifico Roberto!

Álmomban sem gondoltam volna, hogy valaha szimpatikusnak találom majd a Chelsea-t. Ebben Roberto Di Matteonak óriási szerepe van. A Napoli ellen kiharcolt továbbjutás után úgy ugrált, mint egy kisgyerek. Él-hal a fociért és a Chelsea-ért. Az olasz szakember játékoskarrierje ugyanolyan fényesen indult a Kékeknél, mint a menedzseri pályája. 1996-ban igazolt a Stamford Bridgre és első meccsén góllal debütált a Middlesbrough ellen. Egy évvel később az FA-kupa fináléjában szomorította a Boro-híveket; már a 42. másodpercben betalált, nem is akárhogyan: a felezővonaltól is hátrébb indult és 30 méterről óriási bombagólt zúdított a kapuba. A régi Wembley történetének leggyorsabb találata volt ez. A változatosság kedvéért 1998-ban a Ligakupa döntőjében ugyancsak a Middlesbroughnak talált be. Nagyon utalhatták akkoriban Di Matteot a Boro háza táján. :) Az olasz középpályással a soraiban a Kékek '98-ban a Kupagyőztesek Európa-kupáját is megnyerték és a Szuperkupát is ők hódították el a Real Madrid felett aratott győzelemmel.

Roberto Di Matteo rászolgált arra, hogy Abramovics véglegesítse őt a menedzseri poszton. A dúsgazdag orosz valószínűleg álmában sem gondolta volna, hogy Villas-Boas menesztése után eljön a kánaán: a Kékek FA-kupa döntőt játszanak a Liverpoollal május 5-én a Wembleyben, május 19-én Bajnokok Ligája döntőt Münchenben.

DI MATTEO 1996-BAN GÓLLAL DEBÜTÁLT A CHELSEA-BAN:

16 ÉVVEL KÉSŐBB EGYKORI CSAPATA ÉLÉN ÖNFELEDTEN ÜNNEPLI A NAPOLI ELLENI TOVÁBBJUTÁST A BL-BEN:

Szólj hozzá!

Címkék: chelsea dimatteo


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr1004472784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása