HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.03.30. 14:01 Ági07

Futballhétvége - 13. hét

A menü: Barcelona-Athletic Bilbao, Newcastle-Liverpool és Juventus-Napoli.

BARCELONA-ATHLETIC BILBAO, szombat, 22:00

Mindkét csapat érdekelt volt a héten a nemzetközi kupákban. A katalánok 0:0-ás döntetlent játszottak a San Siroban a Milan ellen, míg a baszkok egy fantasztikus meccsen 4:2-re nyertek a Schalke otthonában. Az Európa Liga szereplésüknek köszönhetően sokan megszerették a Bilbaot, köztük jómagam is, annak ellenére, hogy imádott csapatomat kiejették a sorozatból. A Schalkénak 3 gólt kellene rúgnia Bilbaoban a továbbjutáshoz és egyet sem kapnia. Mission Impossible. Meglepő módon Bielsa fiai a bajnokságban rosszul muzsikálnak. Jelenleg a 11. pozíciót foglalják el. Legutóbb például a kieső helyen álló Sporting Gijónnal játszottak döntetlent. A Barcelona 6 ponttal a Real Madrid mögött a második helyen áll. A La Ligában hazai pályán már 32 találkozó óta veretlenek, minden sorozatot figyelembe véve 51 meccs óta nem találtak legyőzőre a Nou Campban. Egyértelmű, hogy Messiék győzelmére van a legnagyobb esély. Másrészt nem engedhetik meg maguknak a botlást. De mint a régi közhely mondja: a fociban bármi megtörténhet.

Tipp a végeredményre: Barcelona 4:1 Athletic Bilbao

 

NEWCASTLE UNITED-LIVERPOOL, vasárnap, 14:30

Ha követjük a sormintát, akkor 3:0-ás végeredményre van kilátás. 2009.május 3. - Liverpool 3:0 Newcastle; 2010.december 11. - Newcastle 3:1 Liverpool, 2011. május 1. - Liverpool 3:0 Newcastle, 2011. december 30. - Liverpool 3:1 Newcastle. A Newcastle jelenleg 1 hellyel és 7 ponttal előzi meg a Liverpoolt. A Vörösök pocsék szezont futnak, legutóbbi két meccsüket elveszítették; két kiesőhelyen álló csapattól kaptak ki (QPR 3:2 Liverpool; Liverpool 1:2 Wigan).

A Szarkáktól szerződtett Andy Carroll szerény 3 gólt lőtt az idei bajnokságban, legutóbb január 31-én talált be a Wolves kapujába. A 16 gólnál járól Demba Ba sem találja góllövőcpőjét mióta visszatért az Afrika-kupáról (7 meccs/1gól). Csatártársa és egyben honfitársa Cisse azonban kezd belelendülni a gólgyártásba, a legutóbbi két meccsen háromszor volt eredményes.

Döntetlenre teszem a voksom.

Tipp a végeredményre: Newcastle 1:1 Liverpool

 

JUVENTUS-NAPOLI, vasárnap, 20:45

Ősszel egy gólgazdag 3:3-at játszott egymással a két csapat. A Juventus még versenyben van a bajnoki címért, a Napoli meg a dobogóért harcol, ami egyben Bajnokok Ligája indulást is jelent. Jelenlegi forma alapján az Öreg Hölgy győzelmére lehet számítani, akik legutóbbi két meccsüket megnyerték és még gólt sem kaptak (Fiorentina 0:5 Juventus, Juventus 2:0 Inter). Ellenben a Napolival, akik két döntetlenre voltak csak képesek (Udinese 2:2 Napoli, Napoli 2:2 Catania).

Tipp a végeredményre: Juventus 3:2 Napoli

Szólj hozzá!

Címkék: barcelona futballszombat athleticbilbao


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr814350154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása