HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.03.23. 14:07 Ági07

Futballhétvége - 12. hét

Jó kis hétvége elé nézünk: rangadók Olaszországban és egy csúcsmeccs Angliából.

CHELSEA-TOTTENHAM HOTSPUR, szombat, 13:45

A Premier League történetében még soha nem nyert a Spurs a Stamford Bridgen. Az előjelek mindenesetre nem arra utalnak, hogy ez a rossz sorozat szombaton fog megszakadni. A bajnokságban Harry Redknapp együttese a legutóbbi öt meccséből mindössze egyet nyert meg, egy döntetlent ért el, azonban vereséget szendvett az Arsenaltól, a Manchester Unitedtől és Evertontól is. A Chelsea a legutóbbi meccsét (Manchester City 2:1 Chelsea) leszámítva jó formában van, a legjobb nyolc közé jutottak a Bajnokok Ligájában, az FA-kupában pedig az elődöntőben vannak.

Őszi találkozó: Tottenham 1:1 Chelsea (góllövők: Adebayor ill. Sturridge)

Tipp a végeredményre: Chelsea 2:0 Tottenham Hotspur

 

MILAN-ROMA, szombat, 18:00

A bajnokság listavezetője fogadja a hatodik helyezettet. Egyértelműen Allegri együttese a párharc esélyese. Az utolsó 5 meccsüket egy találkozó kivételével megnyerték. A Bajnokok Ligájában a legjobb 8 között vannak már, ahol a Barcelonával kell megküzdeniük. A Romának fontos lenne a győzelem, mivel a jelenlegi hatodik hely még nem jelent nemzetközi kupaindulást. A Milanra erősen tapad a Juventus, így ők sem engedhetik meg maguknak a pontvesztést.

Őszi találkozó: Roma 2:3 Milan (Burdisso, Krkic ill. Ibrahimovic, Nesta, Ibrahimovic)

Tipp a végeredményre: Milan 3:1 Roma

 

JUVENTUS-INTER, vasárnap, 20:45

Az Öreg Hölgy az előző fordulóban a Serie A idei szezonjának legnagyobb különbségű idegenbeli győzelmét aratta a Fiorentina ellen (Fiorentina 0:5 Juventus). Valamint a leghosszabb veretlenségi sorozat (28 meccs) is az ő nevükhöz fűződik. Viszont a bajnokságban a legutóbbi 5 meccsükből 4 döntetlennel ért véget. Az Inter várakozáson alul szerepel, így nem meglepő, hogy gyakran szóba kerül Ranieri menesztése. A Bajnokok Ligájából a Marseille búcsúztatta őket és a bajnokságban sem vitézkednek (8. hely).

A Juventus győzelmére számítok.

Őszi eredmény: Inter 1:2 Juventus (Maicon ill. Vucinic,Marchisio) 

Tipp a végeredményre: Juventus 3:0 Inter

Szólj hozzá!

Címkék: chelsea juventus milan inter tottenham futballszombat


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr834335104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása