HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.03.09. 14:31 Ági07

Futballhétvége - 10. hét

Ezen a hétvégén nem lesznek igazán nagy rangadók. Két meccset választottam a Premier League-ből, a Chelsea-Stoke és a Swansea-Manchester City párharcot. Hogy miért ezeket, azt rögtön kifejtem.

CHELSEA-STOKE, szombat, 16:00

A West Brom elleni 1:0-ás vereséget követően Abramovics már nem tanúsított több türelmet Villas-Boas iránt és megvált tőle. Utóda egyelőre korábbi segítője di Matteo. Az olasz már debütált a Kékek padján a Birmingham elleni FA-kupameccsen és győzelmet ünnepelhetett, ami egyben továbbjutást is jelentett Drogbáéknak. A bajnokságban most esik át a tűzkeresztségen az egykori Chelsea játékos.

A két csapat őszi találkozója gólnélküli döntetlennel zárult. A Stamford Bridgen egyértelműen a Chelsea az esélyesebb. A Kékek szurkolói boldogan kigyeznének a 2010. április 25-én rendezett Chelsea-Stoke eredményével, ami 7:0-val zárult (Kalou:3; Lampard:2, Malouda, Sturridge)

Közös kapcsolódási pont a Stoke német védője, Robert Huth, aki angliai karrierjét a Chelsea-ben kezdte. Összesen 42 meccsen lépett pályára.

A Chelsea legeredményesebb játékosa meglepetésre nem csatár, hanem egy középpályás, mégpedig Frank Lampard. Eddigi mérlege: 10 gól. Azért a spanyol Matáról se feledkezzünk meg, aki 9 gólpaszt osztott ki a társaknak.

A Stokenál a pálcikaember, Crouch szerezte  legtöbb találatot, számszerint ötöt. Az asszisztok tekintetében Etherington vezet, hatszor hozta kihagyhatatlan helyzetbe a csapattársakat.

Tipp a végeredményre: Chelsea 3:0 Stoke

 

SWANSEA-MANCHESTER CITY, 15:00, VASÁRNAP

A két csapat őszi találkozója (Man.City 4:0 Swansea) Agüero debütálásáról emlékezetes, ugyanis a kis argentin az első meccsén rögtön két gólt vágott és egy asszisztot is kiosztott. Álomszerű kezdet. A Citynek a bajnoki aranyérem szempontjából alap a 3 pont megszerzése. Azt nem mondanám, hogy könnyű dolguk lesz. Igaz, hogy jelenleg csak 13. a walesi csapat, de hazai pályán eddig csak két alkalommal szenvedtek vereséget, a Manchester Unitedtől és a Norwichtól kaptak ki otthon. A Chelseavel döntetlent játszottak, az Arsenalt viszont legyőzték hazai környezetben.

A Swansea legeredményesebb játékosa a csatár, Danny Graham 10 találattal. Gólpasszok tekintetében Mark Gower az első, méghozzá öt assziszttal. A Manchester Cityből Kun Agüero a favorit 16 góllal. David Silva igazi gólpasszkirály, nemcsak a csapaton belül, hanem az egész Premier League-t tekintve vezet-e tekintetben, 14 asszisztot jegyzett eddig.

Tipp a végeredményre: Swansea 1:1 Manchester City 

Szólj hozzá!

Címkék: chelsea swansea stoke manchestercity futballszombat


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr974299876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása