HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.02.24. 13:43 Ági07

Futballhétvége - 8.hét

Rangadó Olaszországban, Angliában és Németországban is.

AC MILAN-JUVENTUS, szombat, 20:45 (Digi Sport)

Az olasz bajnokság legjobb támadó csapata találkozik a legjobb védelemmel. A milánóiak rúgták a legtöbb gólt, számszerint 48-at, míg a torinói együttes kapta a legkevesebbet, 14-et. A Milan 1 ponttal a Juventus előtt vezeti a Serie A-t. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Zebrák egy meccsel kevesebbet játszottak. Az őszi találkozón Marchisio 2 góljával nyert az Öreg Hölgy. Az első gól egy csodálatos összjáték után született, míg a második Abbiati potyája volt. Íme:

Valószínűleg kezdőként fog szerepelni a Juventusban Andrea Pirlo, aki 10 évig tartozott a Milan kötelékébe. Ibrahimovic eltiltás, Boateng, Seedorf és Aquilani sérülés miatt fog hiányozni. Alessandro Nesta viszont felépült és visszatér a Milan hátsó alakzatába. A Juventus a fiatal Luca Marronera nem számíthat sérülés miatt.

Tipp a végeredményre: Milan 2:2 Juventus

 

ARSENAL-TOTTENHAM, 14:30, VASRÁNAP (Digi Sport)

Ősszel 2:1-re nyerte az Észak-londoni derbit a Tottenham. A Spurs jelenleg harmadik a tabellán és 10 ponttal előzi meg az Ágyúsokat. Wenger alakulata méretes zakóba szaladt bele a Bajnokok Ligájában a Milan ellen. Többen Arsene Wenger leváltásában látják a megoldást. Megjósolhatatlan, hogy mi lenne, ha leváltanák a francia szakembert. Igaz, hogy 2005 óta nem nyertek trófeát, de elvitathatlan érdemei vannak abban, ahogyan a saját nevelésű játékosokat beépíti a felnőtt csapatba. Az viszont tény, hogy ő az Arsenal történelmének legsikeresebb  (3 Premier League-győzelem, 4 FA-kupa siker és 4 Szuperkupa győzelem) és leghosszabb ideje regnáló menedzsere. 

A Tottenham szereplése az idei szezon egyik nagy meglepetése. A legreálisabb esélye egy döntetlennek van a derbin.

Tipp a végeredményre: ARSENAL 1:1 TOTTENHAM 

 

BAYERN MÜNCHEN - SCHALKE04, VASÁRNAP, 15:30 (Eurosport2)

Ellenkező pályaválasztásnál a bajorok 2:0-ra nyertek Petersen és Müller góljaival. Mindössze 1 pont választja el a két csapatot a bajnokságban, a Bayern harmadik, a Schalke negyedik. A nemzetközi kupákban mindketten érdekeltek. A bajorok a Bajnokok Ligájában léptek pályára a héten a Basel ellen (Basel 1:0 Bayern München, a visszavágót márc. 7-én rendezik), míg a Schalke az Európa Ligába a Plzent látta vendégül és jutott tovább 4:2-es összesítéssel a legjobb 16 közé.

Hazai győzelmet jósolok.

Tipp a végeredményre: Bayern München 3:1 Schalke04

2 komment

Címkék: juventus milan tottenham arsenal schalke bayernmünchen futballszombat


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr944192132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tothcsab 2012.02.27. 23:04:33

Jajj de kitömtük a csirkéseket :)

Ági07 2012.02.28. 11:11:20

Jó kis meccs volt. Van Persie-t megtettem csapatkapitánynak a Fantasyben. Jó választás volt! :-)
süti beállítások módosítása