HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.02.05. 10:43 Ági07

Cristian Tello és Alex Oxlade-Chamberlain

2011. júliusában indítottam útjára a Csiszolatlan gyémántok cikksorozatomat olyan játékosokról, akiket a legtöbb futballrajongó még nem ismer, de képességeik alapján fényes karrier áll előttük. Itt írtam Alex Oxlade-Chamberlainről az Arsenal futballistájáról és Cristian Telloról a Barcelona ifjú játékosáról is. A tegnapi nap különleges volt mindkettejük számára, ugyanis megszerezték első góljukat a felnőtt bajnokságban. Az Ágyúsok villámléptű szélsője ráaádsul kétszer volt eredményes a Blackburn Rovers ellen. Cristian Tello -aki az angolhoz hasonlóan ugyancsak a középpálya baloldalán szerepelt- Messi passzából talált be a Real Sociedad kapujába.

Arsene Wenger fiatal játékosával kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy az utóbbi időben rengeteget fejlődött és nem csak az előre játékban tűnik ki, hanem a védekező feladatokban is kiveszi a részét, igazi csapatember.

Pep Guardiola is méltatta ifjú játékosát a Real Sociedad elleni találkozó után. Kiemelte a gyorsaságát és azt hogy az egy-egy elleni szituációkban is nagyon jó. Hozzátette, hogy Tellonak természetesen még sokat kell fejlődnie, de jó úton halad.

 

AZ ARSENAL 7:1-ES REKORDGYŐZELME A BLACKBURN ELLEN. OXLADE-CHAMBERLAIN AZ ÁGYÚSOK 3. ÉS5. TALÁLATÁT SZEREZTE:


 

A BARCELONA 2:1-ES GYŐZELME A REAL SOCIEDAD ELLEN, TELLO SZEREZTE A MECCS ELSŐ GÓLJÁT:

Szólj hozzá!

Címkék: barcelona arsenal csiszolatlangyémántok oxlade chamberlain tello


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr284067475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása