HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.02.03. 15:10 Ági07

Új-zélandi válogatott csatlakozott a Tottenhamhoz

Az új-zélandi védő 7 év után közös megegyezéssel szerződést bontott a Blackburn Rovers csapatával. Mindössze egy meccsen szerepelt az idei szezonban. A Tottenham Hotspurnek ez kapóra jött és szerződtették a játékost, mivel Sébastien Bassongot a szezon végéig kölcsönadták a Wolverhamptonnak.

Habár Nelsen már 34 éves Kevind Bond a Tottenham asszisztense elmondta, hogy a védő igazi vezéregyéniség és nagy hasznukra válik majd a tapasztalata. A válogatott játékos 172 alkalommal öltötte magára a Blackburn mezét és 8 gólt lőtt. A 2010-es dél-afrikai világbajnokságon ő volt az új-zélandi válogatott kapitánya. A torna történelmi jelentősségű volt, ugyanis Új-Zéland megszerezte első pontjait a Világbajnokságok történetében.

Nelsen egy interjúban elmondta, hogy úgy érzi magát, mint egy diák az első napján az iskolában. A Blackburn tagjaként soha nem játszott döntőt, míg a Spurs tagjaként trófeákért és érmekért játszhat. Harry Redknapp együttese jelenleg harmadik a bajnokságban és az FA-kupában is versenyben vannak még.

 

A Blackburn tagjaként szerepelt a mezszponzoruk, a Venky's által promotált jópofa reklámban:

Szólj hozzá!

Címkék: tottenham blackburn ryannelsen


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr434059290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása