HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2011.12.21. 11:20 Ági07

Futballszerda - 51.hét

Szeretem az olyan hétköznapokat, amikor bajnokikat játszanak. A mai kínálatból az Udinese-Juventus illetve a Fulham-Manchester United meccseket vezetem föl.

UDINESE-JUVENTUS, 18:00 (Digi Sport)

Amennyiben nem kap ma ki az Öreg Hölgy, az azt jelenti, hogy veretlenül zárják az őszi idényt. Egyedül már csak nekik van erre esélyük a Serie A-s csapatok közül. Tegnap a Milan a tabella élére állt. A Juventustól függ, hogy ez így is marad-e. Az Udinesenek is lesz ebbe egy kis beleszólása, ugyanis remekül szerepltek az ősszel, jelenleg a 3. helyen állnak.

A tavalyi szezonban 4:0-ra nyertek a torinóiak az Udinese otthonában.

Tipp: Udinese 1:2 Juventus

 

FULHAM-MANCHESTER UNITED, 21:00 (Digi Sport)

 

Vendégként a Vörös Ördögök szerepelnek a legjobban a Premier League-ben, ők az egyetlenek, akik még nem kaptak ki idegenben. Bár a Fulhammal rendszerint meggyűlik a baja Ferguson csapatának. A tavalyi szezonban 2:2-es döntetlent játszottak a Craven Cottage-on, azt megelőzően pedig 3:0-ra győzték le a United-ot.

A United védője, Chris Smalling a vendéglátoktól került a Vörös Ördögökhöz és valószínűleg ma is pályára lép egykori csapata ellen.

Tipp: Fulham 0:1 Manchester United

 

RETRÓ: Érdekességképp pedig álljon itt az 1959/60-as szezonból egy Fulham-Manchester United meccs programfüzetének borítója.

 

Szólj hozzá!

Címkék: juventus udinese fulham manchesterunited futballszombat


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr603480469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása