HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2011.11.05. 14:09 Ági07

Ez itt a mesterhármas... - 2. rész

Az első részben a leggyorsabb mesterhármasokról írtam. Most az idén legtöbb triplát elérő játékosokat veszem górcső alá ill. a legtöbb mesterhármast szerző még aktív futballistákat. Ahogy legutóbb, most is segítségemre volt a goal.com internetes portál.

Lionel Messi két egymást követő találkozón is mesterhármast szerzett. Előbb a Mallorca ellen a spanyol bajnokságban, majd a Victoria Plzen otthonában, a Bajnokok Ligája sorozatban. Amennyiben az Athletico Bilbao ellen zsinórban harmadszor is sikerül háromszor betalálnia, úgy már csak egy 'mesterhármasra' lesz a csúcstartótól, Nakayama Masashitól. A japán támadó négy egymást követő mérkőzésen triplázott.

A Premier League-ben Alan Shearer a csúcstartó, egész pontosan 11 alkalommal triplázott. Az olasz Serie A-ban Filippo Inzaghi a rekorder 10 mesterhármassal.

A liverpooli születésű mesterhármas halmozó Dixie Dean 37 triplája azonban elérhetetlennek tűnik. :)

MESTERHÁRMASOK 2011-2012-ES SZEZONBAN

 

4 -  LIONEL MESSI

3 - GOMEZ, HUNTELAAR, C RONALDO

2 - ROONEY, HIGUAIN, DEMBA BA

 

A MÉG AKTÍV JÁTÉKOSOK ÁLTAL SZERZETT MESTERHÁRMASOK TOPLISTÁJA

13 - FILIPPO INZAGHI, LIONEL MESSI

12 - CRISTIANO RONALDO

11 - RUUD VAN NISTELROOY

10 - MARIO GOMEZ, THIERRY HENRY

9 - MICHAEL OWEN

7 - WAYNE ROONEY, KLAAS-JAN HUNTELAAR

Szólj hozzá!

Címkék: ronaldo messi inzaghi mesterhármas


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr793355877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása