HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2011.11.04. 15:57 Ági07

Futballhétvége - 44. hét

Vasárnap lesz 25 éve, hogy Alex Ferguson leült a Manchester United kispadjára. A jeles alkalom miatt kötelező a győzelem szombaton a Vörös Ördögöknek a Sunderland ellen. A Fradi vasárnap a paksi elleni meccsen búcsúzik a legendától, Albert Flóriántól. Vasárnap este rendezik a Serie A-ban a forduló csúcsmeccsét, a Napoli-Juventust is.

Manchester United-Sunderland, szombat, 16:00 (Digi Sport Plus)

Mi lenne a legjobb ajándék a csapatomtól a 25 éves évfordulóra?-tette fel a kérdést Ferguson. Egy győzelem a Sunderland ellen. Amennyiben ez valóra válik, úgy ez lesz Fergie 837. győzelme a Vörös Ördögök menedzsereként. Nemcsak egy sima győzelem, hanem egy jó játékkal elért győzelem is ráférne már a Unitedre, mert rég láttunk már tőlük olyat. Egész pontosan szeptember 18-án a Chelsea ellen.

O'Shea és Brown személyében két korábbi Vörös Ördög van a Fekete Macskák keretében. Wes Brown vélhetően kezdőként lép pályára, míg O'Shea csak a lelátóról nézi majd a meccset, mivel sérüléssel bajlódik. A Sunderland edzőjének, Steve Brucenak is van manchesteri múltja: 1987-től 1996-ig 309 meccsen lépett pályára a United mezében.

Tipp: MU 3:0 Sunderland

 

Ferencváros-Paks, vasárnap, 18:00, (Sport 2)

Albert Flóriánról fog szólni ez a mérkőzés. Október 31-e óta nincs közöttünk a Császár. Felfoghatatlan! A Fradi fekete mezben lép pályára. Szurkolói kártya nélkül is lehet jegyet váltani a mérkőzésre. Aki teheti, gyertyával menjen az Albert Stadionba.

Tipp: Fradi 2:0 Paks

 

Napoli-Juventus, vasárnap, 20:45 (Digi Sport)

A Serie A listavezetője az ötödik helyezett Napolihoz látogat. Az előző idényben a Napoli Cavani mesterhármasával győzte le az Öreg Hölgyet. Nem valószínű, hogy most ekkora különbség lesz. Egyrészt a Juventus sokkal jobb, mint tavaly, másrészt a Napoli hétközben Németországban vendégszerepelt a Bayern München ellen a Bajnokok Ligájában. Ezáltal frisebbek lehetnek a Zebrák.

Tipp: Napoli 1:1 Juventus

Szólj hozzá!

Címkék: juventus ferguson fradi napoli manchesterunited futballszombat albertflórián


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr943353675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása