HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2011.09.24. 10:00 Ági07

Futballszombat - 38. hét

Ma több kérdés is megválaszolásra kerül. Többek között az, hogy a Manchester United folytatja-e győzelmi sorozatát a Stoke City ellen, a Barca a valenciai döntetlen után képes lesz-e győzni, illetve hogy az Inter megszerzi-e első győzelmét a Serie A-ban az edzőváltás után.

Stoke City - Manchester United, 18:30

A Vörös Ördögök 5 meccses győzelmi sorozattal kezdték az angol bajnokságot. Soha nem vettek még ilyen fényes rajtot. Azonban jelenlegi ellenfelük a Stoke City sem szégyenkezhet, az 5. helyen állnak a bajnokságban. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az elmúlt fordulóban nagy verésbe szaladtak bele a Sunderland pályáján (4:0). Az előző szezonban mindkétszer a United nyert. Idegenben és otthon egyaránt 2:1-re. A 4 manchesteri gólból hármat a mexikói Chicharito jegyzett.

Tipp: 1:3

 

Barcelona - Atletico Madrird, 22:00

A spanyol góllövőlistát holtversenyben vezeti Soldado, Falcao és Messi. Utóbbi kettő ma pályára lép a Nou Campban. Hétközben a Katalánok döntetlent játszottak Valenciában, míg az Atletico 4:0-ra nyert a Sporting Gijón ellen. Visszatérve Falcaora, remekül sikerült új csapatába a beilleszkedés, ahogyan Cesc Fabregasnak is. Előbbi 5, utóbbi 4 gólnál jár. Kíváncsian várom, hogy a mai meccsen betalál-e valamelyikük.

Tipp: 2:2

 

Bologna - Inter, 18:00

A tabellán elfoglalt helyezések alapján rangadónak is nevezhetjük ezt a találkozót. Az Inter 18., míg a Bologna 19. pozíciót foglalja el. Mindketten egy-egy pontot gyűjtöttek eddig. Természetesen az Inter szereplése a meglepőbb. A legkínosabb vereségük a Bajnokok Ligájában otthon elszenvedett 1:0-ás vereség a Trabzonsportól. A vergődést nem tűrte tovább a vezetőség és edzőváltásra szánta el magát. Claudio Ranieri ült le a kispadra, aki igazi vándormadár. A milánói klub a 9. olasz csapat, amit írányít, összeségében pedig a 12. Nem biztos, hogy ő volt a legjobb választás a pozícióra. Nem az állandóság szobra.

Tipp: 1:1

2 komment

Címkék: barcelona inter ranieri falcao hernandez atleticomadrid futballszombat


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr533252550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Feri a mozigépész 2011.09.24. 10:22:52

Remélem a védelem rendben lesz, Stoke biztos keményen fog próbálkozni légitámadásokkal.

Ági07 2011.09.24. 10:37:52

Evans-tól egy picit tartok. Phil Jones viszont nagyon meggyőző volt eddig.
süti beállítások módosítása