HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2011.08.26. 15:41 Ági07

Jozy Altidore - Back in business

Valahogy úgy kell visszakerülni a futballtérképre, ahogyan a nagy amerikai mackó, Jozy Altidore tette azzal hogy Hollandiába igazolt, az Alkmaarhoz. Karrierje 2008-ban kezdett süllyedni, amikor a sárga tengeralattjáróhoz, a Villarealhoz szerződött. 2 és fél évig volt szerződésben a spanyolokkal. Ezalatt az időszak alatt kölcsönből kölcsönbe adták: Xerez, Hull City, Bursaspor. 2008. június 4. és 2011. július 15. között mindössze 3 gólt szerzett. Köszönhetően egy makacs sérülésnek és az elhibázott klubváltásoknak. 2011. július 15-én véget értek szenvedései: aláírt az AZ Alkmaarhoz. Már most több gólnál tart, mint az említett sötét korszakában. A PSV Eindhoven ellen góllal debütált a holland bajnokságban. A Nijmegen elleni 4:0-ás sikerből 2 góllal vette ki a részét. Az Európa Ligában is menetel az Alkmaar, a Fradit kiejtő Aalesundot összesítésben 7:2-vel búcsúztatták. Altidore kétszer zörgette meg a norvégok hálóját. A nagyszerű teljesítmény az új amerikai szövetségi kapitányt, Jürgen Klinsmannt is meggyőzte. Altidore meghívót kapott a Costa Rica és a Belgium ellen barátságos találkozókra.

Első gólja az Alkmaarban a PSV ellen:

Első gólja a Nijmegen kapujába:

Második gólja a Nijmegennek:

Az Aalesund elleni  6:0-ás meccsen Altidore 2 gólt lőtt:

Szólj hozzá!

Címkék: altidore


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr543182198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása