HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2011.08.23. 13:26 Ági07

Csiszolatlan Gyémántok: Az USA válogatottjának legfiatalabb gólszerzője - Juan Agudelo

Cikksorozatomban olyan játékosokat mutatok be, akik most még viszonylag ismeretlenek, de hamarosan fényes karriert futhatnak be. Juan Agudelo a New York Red Bulls 18 éves csatára. Az amerikai válogatott legfiatalabb gólszerzője cím birtokosa. Hat nappal 18. születésnapja előtt bokából szerzett gólt Dél-Afrika ellen első felnőtt válogatottbeli találkozóján. A fiatal csatár a kolumbiai Manizalesben született. Szüleivel 7 éves korában költözött New Yerseybe, itt kezdett el focizni is. 2007-ben került a New York Red Bulls csapatához. Három évvel később egy kupameccsen debütált a New York felnőtt csapatában a Philadelphia Union ellen. Az MLS-ben, az amerikai bajnokságban 2010 októberében mutatkozott be a Real Salt Lake ellen. Első profi gólját a Seattle Sounders együttesének lőtte. A fent említett Dél-Afrika elleni gólon kívül Argentínának is betalált egy barátságos összecsapáson. Vélhetően az új amerikai szövetségi kapitány, Jürgen Klinsmann is komolyan számításba veszi az ifjú tehetséget.

Technikai tudásáról ódákat zengenek. Edzője szerint az európai csapatok sztárjaival is felveszi a versenyt. Van kitől tanulnia, a Red Bullsban együtt játszik Thierry Henryval.

Agudelo szabadidejét filmnézéssel és videójátékozással tölti. A focin kívül szeret kosárlabdázni. Kedvenc sportolója Kobe Bryant.

Első profi találata a Seattle Sounders kapujába landolt:

A legszebb gólja a D.C. United ellen:

Első válogatott gól Dél-Afrikának:

Argentína elleni egyenlítő találat:

Szólj hozzá!

Címkék: csiszolatlangyémántok agudelo


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr373173488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása