HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2011.07.16. 21:57 Ági07

Futballvasárnap - 28. hét

Vasárnap a női foci VB-döntőjén kívül két meccset emelnék ki a kínálatból; a Copa America egyik negyeddöntőjét és egy magyar bajnoki összecsapást.

 
Brazília – Paraguay, La Plata 21:00
 
 
Az idei Copa America során másodszor találkozik egymással a két csapat. Először a csoportmeccsek alkalmával játszottak egymás ellen egy rendkívül szoros 2:2-es meccset. Az eredmény a végén a brazilokra volt hízelgő, mivel Fred csak a 89. percben állította be a végeredményt. A brazilok az utolsó meccsükön belelendültek a gólgyártásba; 4:2-re verték Ecuador válogatottját. Papírforma szerint a brazilok a negyeddöntő esélyesei, habár a torna során okoztak már meglepetést a szurkolóknak a Venezuela elleni gólnélküli mérkőzéssel.
Tipp: Brazília 2:0 Paraguay
 
 
Kaposvár – Ferencváros, 18:00
 
A Fradi is megkezdi NB1-es szereplését, méghozzá egy közel sem könnyű meccsen a Kaposvár otthonában. A Fradi játékosai csütörtökön még Európa Liga meccset játszottak a norvég Aaeslunds ellen, ahol 2:1-es győzelmet arattak. Négy nappal előtte pedig a Lokomotiv Moszkva 75. születésnapja alkalmából kaptak meghívást egy barátságos meccsre, amelyen szintén győzelmet ünnepelhettek a zöld-fehérek. A zsúfolt meccsnaptárt figyelembe véve valószínűleg tartalékos összeállításban fog pályára lépni a Fradi. Oláh Lóránt a kölcsönvételi szerződés értelmében eleve nem szerepelhet a mérkőzésen. A meccs pikantériáját főképp a korábbi kaposvári edző Prukner személye adja, ráadásul a Fradi egyik új szerzeménye Grúz Tamás is a vendéglátóktól érkezett. Korábban Maróti Béla is a Somogy megyeiek csapatát erősítette. A körülményeket figyelembe véve legnagyobb esélyt egy döntetlenre látok.
Tipp: Kaposvár 1:1 Ferencváros

Szólj hozzá!

Címkék: brazília kaposvár fradi paraguay futballszombat


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr983073189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása