HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2011.06.25. 18:39 Ági07

Futballszombat - 25. hét

A hétvége kétségkívül legfontosabb eseménye az Arany-kupa döntője, melynek két résztvevője Mexikó és az USA.

USA - Mexikó (03:00, Rose Bowl, Pasadena)

Több okból is a mexikói nemzeti tizenegy esélyes a végső győzelemre. Egyrészt megnyerték az összes meccsüket a tornán. Másrészt nagyon magabiztosak és gólerősek voltak. Míg ők 18 gólt szereztek, addig a jenkik 'csak' 7 találatot értek el. Ráadásul az Államok egy kínos történelmi vereségbe is beleszaladtak Panama ellen. A két válogatott legutóbbi öt meccsén egy döntetlen született, két amerikai és két mexikói győzelem. 2009-ben szintén ez a két együttes vívta a döntőt, amelyen fölényes, 5:0-ás győzelmet ért el a mexikói válogatott. Ám az igazsághoz hozzátartozik, hogy az amerikaiak tartalékos összeállításban léptek pályára. A mai meccsen sok múlhat Javier Hernandez játékán, aki 7 góllal vezeti a torna góllövőlistáját. A másik oldalon a 3 gólos Clint Dempsey lehet csapata húzóembere. Az amerikai csapat valószínűleg a kontrákra épít, míg a mexikóiak letámadást fognak alkalmazni.

Tipp: USA 1:2 Mexikó

Egy kis kedvcsináló:

Szólj hozzá!

Címkék: usa mexikó dempsey hernandez aranykupa futballszombat


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr663014294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása