HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.05.17. 12:31 Ági07

This is England!

Roy Hodgson kihirdette az EB-re utazó angol keretet, amivel több ponton is vitatkoznék, de azért akad pozitívum is. Nézzük.

 

 

Akiket nem vittem volna:

STEWART DOWNING: abszolút érthetetlen. 36 bajnokin 0 gól, 0 gólpassz. A biztonsági tartalékok között nevezett Adam Johnson jobban megérdemelte volna: 26 meccs, 6 gól.

ANDY CARROLL: Mr Lófarok sem volt meggyőző az idei szezonban: 35 meccs, 4 gól. Carroll helyett a biztonsági tartalékok közé nevezett DANIEL STURRIDGEnak szavaztam volna bizalmat. 28 meccsen 11 gólt szerzett. Sokkal gyorsabb és energikusabb, mint a Liverpool kilencese.

Akiket hiányolok:

KYLE WALKER: az év fiatal játékosának választották. 1 találkozót kivéve az összes meccsen pályára lépett. A Spurs meghatározó játékosa volt, 2 gólt is szerzett.

MICAH RICHARDS: Esküvő ide vagy oda. Helye lett volna a védelemben. Az egyik legjobb felépítéssel rendelkező hátvéd és a támadásokat is gyakran segíti.

Egyébként én behívtam volna DAVID BECKHAMET a keretbe. Az oké, hogy nem biztos, hogy végig játszana 90 percet, de az alázata és az országa iránti tisztelet példamutató. Kiváló beadásaira és szabadrúgásaira még mindig  nagy szüksége lenne a Háromorszlánosoknak.

Akiknek örülök:

ALEX OXLADE-CHAMBERLAIN: Tavaly októberben írtam róla itt a blogomon a Csiszolatlan gyémántok c. sorozatban. Óriási tehetség, örülök, hogy Hodgson bizalmat szavazott neki!

RIO FERDINAND: Rio esetében annak örülök, hogy nem kapott behívót. Megkopott már a tudása. 

Gyakran felteszem magamnak a kérdést, hogy miért drukkolok az angoloknak. Valami balhé mindig van náluk. Ehhez képest, mindig ott vagyok a TV előtt és ezerrel drukkolok nekik. Még el sem kezdődött az EB, de már akadnak problémák bőven. Nem siették el Capello utódjának megnevezését. Roy Hodgsont csak május 1-jén nevezték ki. Wayne Rooney eltiltás miatt kihagyja az első két meccset. Terrytől a rasszista botrány miatt elvették a csapatkapitányi karszalagot. Az előző Európa Bajnokságra ki sem jutottak. Ahhoz képest ez már előrelépés, most legalább ott vannak! :)    

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr384522009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tothcsab 2012.05.17. 22:33:01

Minden szóval egyetértek, én az angoloknak drukkolok, és Oxnak nagyon örülök.
Talán Carollt azért hívta Sturridge helyett, mert ő egy ilyen igazi center típus, talán fejelni jobban fejel.

Ági07 2012.05.18. 09:06:31

@tothcsab: Persze, tudom, hogy miért hívta be Lófarkat. De annyira nem szeretem azt a játékot, amikor megpróbálják vkinek a fejére ívelgetni a labdákat és másról nem is szól a játék. :( De cáfoljon csak rám Carroll és szerezzen féltucat gólt! :)
süti beállítások módosítása