HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2014.01.06. 21:00 Ági07

Klónok támadása!

Azt mondják, hogy mindenkinek van egy 'ikertestvére' valahol a világban. Vajon a Dortmund középpályása, Jakub Błaszczykowski tudja hogy kísértetiesen hasonlít az általában filmes gonoszokat alakító Sean Beanre? Következzék az ő 'klónpárjuk' és még négy másik hasonmás a filmvászonról és a futball világából.

Jakub Błaszczykowski - Sean Bean 

A Borussia Dortmund kétszeres Bundesliga-győztese vonásaiban a Trónok Harcából és a Gyűrűk Urából ismert Sean Beanre hasonlít. A brit színész előszeretettel bújik gonosz karakterek bőrébe a vásznon, de egy olyan alkotásban is láthattuk már őt, amely egy hamisítatlan futball-film. Bean gyerekkori álma volt, hogy focista legyen, de ez egy súlyos lábsérülés miatt nem valósulhatott meg. Ha eljön a szombat c. film főszereplőjeként próbajátékon vesz részt a Sheffield Unitednél. A jelenleg harmadosztályban vitézkedő klub a való életben is óriási kedvence Sean Beannek.

Jakub-Blaszczykowski-Sean-Beankislanynagyfoci

 

Demba Ba - Tyrese Gibson

A Chelsea szenegáli labdarúgójának az eperszörp olyan, mint Popeynek a spenót. Demba Ba a Newcastle United labdarúgójaként ontotta a gólokat, amikor egy riporter megkérdezte, hogy mi a titka, ő azt válaszolta, hogy az eperszörp. A Chelsea-nél mostanság nem sók sót eszik meg, ugyanis Mourinho nem őt favorizálja a csatárok közül. Ha zátonyra futna a futballkarrierje, akkor minden további nélkül elmehetne a színész, Tyrese Gibson dublőrjének. Demba Ba ugyanis a megszólalásig hasonlít a Halálos iramban-filmek Roman Pearcéhez.

dembabagibsonkislanynagyfoci

Owen Hargreaves - Richard Madden

A kétszeres Bajnokok Ligája-győztes üvegcsontú Hargreaves és a Trónok Harca Robb Starkja a göndör hajfürtökön túl is mutat némi hasonlóságot.

hargreaves starkkislanynagyfoci

 

Álvaro Negredo - Zachary Quinto

A Sevillában ontotta a gólokat Álvaro Negredo és új klubjában, a Manchester Cityben sem áll hadilábon a góllövéssel. A spanyol támadó az új Star Trek Spockját alakító Zachary Quinto kiköpött mása (vagy fordítva?). Érdekesség, hogy a színész a Liverpool ikonjával, Steven Gerrarddal szerepelt egy közös reklámban, amelyet főként Magyarországon forgattak. A Hősök c. sorozatból is ismert aktort a Keleti pályaudvarra teleportálják az Xbox One új reklámjában. Stevie G pedig FIFA14-ezni hívja az egyik Liverpool-drukkert a lelátóról.

negredo-quintokislanynagyfoci

André Villas-Boas - David Tennant

A jelenleg munkanélküli AVB a valaha volt legfiatalabb edző, aki Európa-liga győzelemre vezette csapatát stílust teremtett. A nagy népszerűségnek örvendő brit krimisorozatban, a Broadchurch-ben a lecsúszott nyomozót alakító David Tennant bevallottan André Villas-Boastól kölcsönözte fizimiskáját. Nem sikerült rosszul... :)

andrevillasboasdavidtennantkislanynagyfoci

Szólj hozzá!

Címkék: hargreaves klónok seanbean trónokharca Broadchurch negredo andrévillasboas zacharyquinto Błaszczykowski dembaba tyresegibson


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr626119678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása