HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2013.12.13. 13:33 Ági07

KÖNYVAJÁNLÓ - ALEX FERGUSON: ÖNÉLETRAJZ

A Partvonal Kiadó gondozásában már a könyvespolcokon Sir Alex Ferguson önéletrajzi írása. Karácsonyra is remek ajándék, de most a Partvonal Kiadó és a Kislány, nagy foci közös játékában megnyerhetitek a könyvet.

unnamed

Alex Ferguson, a világ egyik leghíresebb és legeredményesebb futballmenedzsere, a Manchester Unitednál eltöltött huszonhét év munka után, 2013 májusában bejelentette visszavonulását. Életpályája nem csak azok számára inspiráló, akik a klub vagy az angol futball lelkes hívei. Töretlen sikere mindenkinek példát mutat. Ő valóban élő legenda.

Az utóbbi negyed században jelentős változások mentek végbe a Manchester Unitednál. Ami állandó maradt, az a Ferguson irányította gárda játékának minősége, és az a sikersorozat, amelynek részeként 2008-ban a MU második Bajnokok Ligája-győzelmét ünnepelhette. Sir Alex edzői filozófiájának alapköve a céltudatosság, mégis befogadó és családias légkört tudott kialakítani a klubnál. Munkamódszere, amely kiállta az idők próbáját, irigyelt az egész világon. Irányítása alatt a Manchaster United konvencionális futballklubból sikeres vállalkozássá nőtte ki magát.

Fergusonnak az idők során egyre több energiát kellett fordítania a növekvő számú sztárjátékos megfelelő irányítására, ennek megfelelően könyve egy-egy teljes fejezetet szentel a legnagyobb nevekkel való együttműködés izgalmas történetének. Bepillantást nyerhetünk Cristiano Ronaldo, Ryan Giggs, Roy Keane, Ruud van Nistelrooy, David Beckham vagy épp Wayne Rooney mindennapjaiba.

Játékosai Fergusont Főnöknek szólították, utalva a híres edző keménykezű vezetői stílusára, amely nélkül a klub aligha érhette volna el azokat az eredményeket, amelyekre méltán büszke. Sir Alex visszaemlékezése most végre teljes kibontakozásában mutatja be e lenyűgöző életpálya eseményeit.

A blogom Facebook-oldalán egy nyereményjáték keretében játszhattok Alex Ferguson: Önéletrajz c. könyvéért. Részletek: ITT! A Partvonal Kiadónak ezúttal is köszönöm a felajánlást!

alex ferguson

 

Sir Alex lemondása után az a nagy megtiszteltetés ért, hogy a Digi Sport Reggeli Start c. műsorában beszélhettem a futballtörténelmi eseményről és szeretett csapatom, a Manchester United jövőjéről. A képre kattintva megnézhetitek a videót. Untitled

Szólj hozzá!

Címkék: Partvonal Kiadó Alex Ferguson: Önéletrajz


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr666119672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása