HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2013.11.24. 13:43 Ági07

Exkluzív interjú Omar Momanival, a Goal.com karikaturistájával

Fantasztikus rajzai minden nap mosolyt csalnak az arcunkra. De ki is ő valójában? Omar Momanival a Goal.com népszerű karikaturistájával készítettem interjút. Mesélt a kezdetekről, arról hogy melyik labdarúgót a legkönnyebb megrajzolnia és azt is megtudhatjátok, hogy a magyar focisták közül kiket ismer. Jó szórakozást! 

omarmoomaniinterjúkislanynagyfoci

- Mikor kezdtél el foglalkozni a karikatúra készítéssel? Mesélj egy kicsit a kezdetekről.

- Már azóta rajzolgatok, hogy megláttam Miki Egeret. 4-5 éves lehettem és azzal szórakoztattam magam, hogy lemásoltam őt, Donald kacsát és Goofy-t. Onnantól kezdve nem volt kérdés, hogy a képregények és karikatúrák rabja leszek.

- Karriered során mi volt eddig a legnagyobb sikered és a legnagyobb csalódásod? - A legnagyobb sikerem, hogy a Goal.com alkalmazottja lehetek. Ez a világ legnagyobb labdarúgással foglalkozó weboldala. Olyan ez az egész, mint egy megvalósult álom! A csalódás az egyetemi időszakomhoz köthető. Informatikát tanultam és nagyon nehezen sikerült elvégeznem az iskolát, mert a rajzolás sokkal jobban foglalkoztatott.

- Honnan meríted az inspirációt, amikor lerajzolsz egy játékost? - Először megnézem, hogy az adott labdarúgó kire emlékeztet és aztán ennek segítségével dolgozom tovább. Például számomra Wenger kicsit olyan, mint Spock a Star Trekből. Amikor rajzolom, ez a hasonlóság segít ábrázolni őt. Aztán a munka során készítek egy-két eltúlzott arcvonást az adott portréra. Felnagyítom Ibrahimovic orrát, vagy C. Ronaldo állát.

wengermomaniinterjúkislanynagyfoci

- Mennyi időt vesz igénybe, hogy elkészíts egy karikatúrát? - Nagyjából öt óra munka van benne.

- Ki az, akit legkönnyebben lerajzolsz és ki okozza a legnagyobb nehézséget? - Puyol a legkönnyebb. Ő nem más, mint egy nagy göndör hajkorona egy orral középen. A legnehezebb talán Mancini, vele mindig megszenvedek.

 

"Nagy göndör hajkorona és  orr, azaz Puyol" :)         "Nagy göndör hajkorona és orr, azaz Puyol" :)

- Ismersz magyar játékosokat? - Mivel óriási focirajongó vagyok, természetesen ismerem Puskást és az ő klasszis kortársait. De napjainkból csak Királyt ismerem, és az ő legendássá vált mackóalsóját. Rajta kívül Varga József neve ugrik be.

- Van kedvenc csapatod? - A munkám miatt nem sűrűn szoktam ezt elárulni, de imádom az AC Milant.

- Napjaink labdarúgói közül ki a kedvenced? - Ibrahimovic és Robben.

ibracronaldomomaniinterjukislanynagyfoci

- És a régi nagyok közül? - Roberto Baggio.

- A végére két tippet kérnék. Szerinted ki nyeri a Bajnokok Ligáját és a Világbajnokságot? - A BL-t a Real Madrid, a vb-t pedig Brazília.

-Köszönöm az interjút! -Én is köszönöm, megtiszteltetés volt! Nagyon tetszik a blogod!

Szólj hozzá!

Címkék: wenger c.ronaldo puyol ibra goal.com omarmomani


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr256119670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása