HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2013.10.18. 13:12 Ági07

U17-es Világbajnokság: Mosquito lecsapott, Brazília repülőrajtot vett

Tegnap négy mérkőzéssel elrajtolt az U17-es  világbajnokság. A négy találkozón 18 gól esett, de csak kettőn volt igazi góleső. Uruguay 7:0-ra nyert Új-Zéland ellen, míg Brazília 6:1-re győzött a szlovákok ellen. Utóbbi mérkőzéssel  külön  foglalkozott a Fifa hivatalos honlapja.

A kilences mezben Mosquito, a tízesben Nathan. Forrás: fifa.com         A kilences mezben Mosquito, a tízesben Nathan. Forrás: fifa.com 

Mosquito és Nathan, jegyezzeték meg a két nevet. :) Mindkét ifjú titán két gólt és két asszisztot jegyzett a tegnapi mérkőzésen. Fantasztikus labdákkal tömték egymást és kíméletlenül kihasználták a helyzeteiket. De elmondható a brazil csapat összes tagjáról, hogy rendkívül lendületes, tetszetős focit játszottak. Hatalmas különbség volt a két nemzeti együttes között. De térjünk vissza a két főszereplőre. A Fifa hivatalos oldala fényes jövőt jósol a két tehetségnek, akár a következő Bebeto&Romario vagy Ronaldo&Rivaldo duó is lehet belőlük. A brazil csapat másodedzője szerint a titok mindössze annyi, hogy egy csapatban, az Atletico Paranaense utánpótlás együttesében játszik mindkét labdarúgó. Remekül ismerik egymást, szinte csukott szemmel is kitalálják, hogy hová kéri a másik a labdát. A Fifa.com-nak adott interjújukból az is kiderül, hogy személyiségüket tekintve tökéletes ellentétei egymásnak. Mosquito, aki nyurga termete miatt kapta becenevét rendkívül beszédes, míg Nathan csendes srác. A pályán mindenesetre gyilkos párost alkotnak. :)

 

További eredmények:

Egyesült Arab Emírségek 1:2 Honduras (Gólszerzők: Khaled KHALFAN ill. Fredy MEDINA, Brayan VELASQUEZ) Kiállítva: Alshamsi a 26.percben

Uruguay 7:0 Új-Zéland (Gólszerzők: Kevin MENDEZ, Leandro OTORMIN (2), Franco ACOSTA (2), Facundo OSPITALECHE, Franco PIZZICHILLO)

Elefántcsontpart 0:1 Olaszország (Gólszerző: Luca VIDO ) 

Szólj hozzá!

Címkék: nathan mosquito u17-esvb


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr46119659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása