HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2013.09.16. 09:11 Ági07

Ali Adnan, avagy Roberto Carlos újratöltve!

Az új Roberto Carlost Ali Adnannak hívják. A szemtelenül fiatal iraki a török első osztályú Rizesporban focizik. Hihetetlen ballábas bombagóljai akár a Real Madridba is repíthetik.

aliadnanujrobertocarloskislanynagyfoci

Hétvégén a Gaziantepspornak lőtt ballábas bombagólja egyértelműen a brazil zsenit Roberto Carlost idézte. Győződjetek meg róla ti is:

A Kayseri Erciyesspornak lőtt találata is szépségdíjas volt:

Ali Adnan a nyári U20-as világbajnokságon hívta fel magára a figyelmet. Az iraki válogatott fantasztikus szereplésében is főszerepet vállalt. Blogomon beválasztottam a torna álomcsapatába és az alábbi jellemzést írtam hozzá: Személyes kedvencem, a torna egyik legnagyobb felfedezettje. Többek között a Sevilla és az Arsenal érdeklődését is felkeltette. De úgy néz ki, hogy a Galatasaray csap le a nagy tehetségre. Harcossága, eltökéltsége és kiváló bal lába együttesen eredményezte a vébén szerzett két gólját. Az angolok elleni csoportmeccsen a 93.percben egyenlített. Az Uruguay elleni elődöntőben lehetetlen szögből irgalmatlan erővel meglőtt szabadrúgása csapódott a hálóba. Főszerepe volt abban, hogy Irak a negyedik helyen zárta a világbajnokságot. Egyébiránt már 17 alkalommal pályára lépett a felnőtt válogatottban.

Végül nem a Galatában kötött ki, hanem a Rizesporhoz írt alá augusztus 1-jén, de a Napoli még szeptember  2-án is tett érte egy ajánlatot, melyet a török klub elutasított. Ha Adnan így folytatja, akkor a Rizespor elöljáróinak meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy nehéz bombázójuk nem sokáig rúgja náluk a bőrt.

A decemberben 20. születésnapját ünneplő Adnannak volt kitől örökölnie tehetségét. Édesapja az iraki utánpótlás-válogatottig vitte,  nagybátyja viszont az iraki válogatott történetének egyik legjobb csatára volt. Valószínűleg tőle örökölte azt a fantasztikus bal lábat is Ali.
A török média az 'új Gareth Bale-nek' nevezte, de én inkább azt mondom, hogy ő az 'új Roberto Carlos'!

Szólj hozzá!

Címkék: irak robertocarlos aliadnan rizespor


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr66119651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása