HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2013.03.27. 21:26 Ági07

"Csak akkor születtek nagy dolgok, Ha bátrak voltak, akik mertek"

"Csak akkor születtek nagy dolgok, Ha bátrak voltak, akik mertek" - szól az MLSZ mottója Ady-t idézve a világbajnoki selejtezőkre.

Nos, ahogy én látom, pont a BÁTORSÁG az, ami leginkább hiányzik nemzeti csapatunkból. Hiába vannak meg a hozzávalóink a sikerhez, ha a szövetségi kapitány nem fűszerezi bátorsággal meg mindazt, amit kifőzött. De jó hír, hogy a győztes recepthez csak néhány apró változtatásra van szükség.

Hozzávalók a pótselejtezős helyhez, 11+1 személyre:

1, Két db csatár, feltüzelve, sikerre éhesen. A két csatárt rögtön a kezdő tizenegynél hozzá kell adni a taktikai kotyvalékhoz.

2, A támadásokat érdemes megbolondítani egy kis "holland Dzsudzsák Balázzsal". FONTOS: Még véletlenül se "orosz Dzsudzsák Balázst" használjunk, az már nem olyan friss.

3, Ami a stabilitást illeti: keményítőként én Juhász Rolit javaslok a Mészáros Norbert helyett. 

4, Végül pedig, ami a legfontosabb: a kifőzött végterméket egy tökös Egervári Sándorral fogjuk össze. A tök nélkülivel teljesen felesleges próbálkozni.

Szeptember 6-án a fenti receptet alkalmazva jó eséllyel megszerezhetnénk a 3 pontot Romániában, az utóbbi évek leggyengébb román nemzeti válogatottja ellen. A szeptember 10-i észtek- és az október 15-i Andorra elleni hazai találkozók esetében pedig nem lehet más a cél, mint a 6 pont megszerzése. A csoportunkban a hollandok utcahosszal, 100 százalékos teljesítménnyel vezetnek, teljesen külön kategóriát képviselve. Így az október 11-i holland-magyar meccsen pontszerzéssel nem is kalkulálnék.

HAJRÁ MAGYAROK!!

Szólj hozzá!

Címkék: magyarválogatott


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr616119588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása