HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2013.03.08. 21:01 Ági07

Kislány, nagy tuti - Tippek a hétvégére

Összeállítottam egy hármas tippsort a hétvége kínálatából, hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

EGER-VIDEOTON (Sport1-szombat, 16:00)

Országos kettes. Hogy miért? 1, Az Eger 18 találkozó alatt 11 pontot gyűjtve utolsó előtti helyen áll a bajnokságban és szinte biztos kiesőnek számít. 2, Hiába pályaválasztók Németh Norberték, még mindig nem játszathatják hazai környezetben a meccseiket. 3, A Videoton az előző fordulóban magabiztos játékkal, szép gólokkal idegenben 4:0-ra nyert a Honvéd ellen. Ez mind elég indok arra, hogy az Egernek 1:0-ás előnyt adjunk és úgy fogadjunk José Gomes együttesére. Jó hír, hogy igen magas szorzója van ennek az opciónak!  Tipp:  Hendikep: 1:0 - VIDEOTON: 2,15 odds - Eredmény: a Videoton 4:0-ra nyert, tehát a tipp bejött.

 

MANCHESTER UNITED-CHELSEA (Sport1-vasárnap, 17:30)

Egyik csapatnak rosszabb hete volt, mint a másiknak. A Vörös Ördögök kedden a Real Madrid ellen vitatható körülmények közepette búcsúztak a Bajnokok Ligájától, míg a Kékek Bukarestben égtek 1:0-ra az Európa-ligában. Alex Ferguson sajtótájékoztatóján az FA-kupa találkozó kapcsán elmondta, hogy keményen edzenek, hiszen tartoznak a BL-ben fantasztikus atmoszférát teremtő szurkolóknak. Mindenesetre gyógyír lenne a sebekre, ha nagy riválisukat búcsúztatnák és bejutnának a legjobb négy közé. A Chelsea háza táján már összetettebb a helyzet: a szurkolók ki nem állhatják Benítezt, aki be is jelentette, hogy a szezon végén távozik a a csapattól. A Unitednél jelenleg nagyobb az összhang és jobban egyben van a csapat, ezért arra tippelek, hogy búcsúztatják a címvédőt a kupából. Tipp: Manchester United nyeri a meccset: 1,72 odds

 

FERENCVÁROS-ÚJPEST (m1-vasárnap, 16:30)

Ellenkező előjelekkel várják a derbit a csapatok. A lilák az előző fordulóban féltucat gólt kaptak hazai pályán a Pakstól, melynek folyományaként 'közös megegyezéssel' szerződést bontottak Jos Daerden vezetőedzővel. A Fradi egy remek felkészülés és minőségi igazolások után bizakodva várta a bajnokság folytatását. Ennek megfelelően idegenben 3:0-ra legyőzték a Pápa együttesét.  Nem is szaporítanám a szót: a Fradi bezsebeli vasárnap a 3 pontot.  Tipp: Fradi-győzelem: 1,5 odds

 

Szólj hozzá!

Címkék: chelsea eger újpest videoton fradi manchesterunited kislanynagytuti


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr946119574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása