HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2013.02.18. 19:24 Ági07

Bepillantás a múlt matricás albumába: szülinaposok

Sokan bélyegeket gyűjtenek, mások a modellrepülőkért vannak oda. A labdarúgás szerelmeseinek gyermekkora pedig a focis matricák jegyében telt. Bizonyára sokatoknak vannak kellemes emlékei a lutra-albumokról, ragasztós füzetekről, matricás kiadványokról. Ki hogy nevezte. Új rovatomban ezt a korszakot idézem fel:  Az Old Panini weboldal segítségével minden héten kiválasztok három ismert embert a futball világából és összevetem a retró képüket a mostani ábrázatukkal. Következzen most három szülinapos.

1, ROBERTO BAGGIO (született: 1967. február 18.)

1993-ban elnyerte az Aranylabdát és a FIFA az év labdarúgójának választotta. Az '94-es USA-ban rendezett világbajnokságon a fináléig menetelt az olasz válogatottal, de a végén a büntetőpárbaj során a brazilok bizonyultak jobbnak. Copfocska égbe lőtte a tizenegyest, de ezen a tornán kedveltem meg őt. Többek között megfordult a Juventusban, a Fiorentinában és az Interben is. Idén januárban mondott le az Olasz Labdarúgó-szövetség (FIGC) technikai igazgatói posztjáról, mert állítása szerint semmibe vették. A két kép között 23 év telt el;  Roby Baggio megőszült, körszakállat növesztett és meg is hízott egy picit, de nem nehéz kitalálni, hogy ő van a képen.

2, GARY NEVILLE (született: 1975. február 18.)

Egész pályafutását a Manchester Unitedben töltötte, 602 találkozón 7-szer volt eredményes. 17 évesen debütált a felnőttek között és majdnem húsz évet húzott le a Vörös Ördögöknél. 85-ször öltötte magára az angol válogatott mezét. 2011. február 2-án vonult vissza. Jelenleg a Háromoroszlánosok pályaedzője, valamint tévés szakkommentátorként is tevékenykedik. A bal oldali képen 23. életévét tapossa Neville, a mellette lévőn már 15 évvel idősebb és egy kicsit teltebb lett az arca és kevésbé kínos a haja. :)

3, CLAUDE MAKELELE (született: 1973. február 18.)

A már visszavonult francia játékos kora egyik legjobb védekező középpályása volt. A Real Madridban lett ismert játékos és utána a Chelsea-ben is meghatározó szerepet töltött be. A profi labdarúgókat tömörítő szervezet (FIFPro) 2005-ben beválasztotta az év csapatába. Mostanság a PSG segédedzőjeként dolgozik Carlo Ancelotti mellett. A baloldali képen a Nantes mezében feszít, melynek színeiben 17 éves korától egészen 23. életévéig játszott. 20 esztendővel később már hajzat nélkül látható, de megállapíthatjuk, hogy  jelentősen nem változott a kongói származású játékos.

 

A rovat korábbi bejegyzései:

1, RÉSZ - három aktív edző, aki egykoron rúgta a bőrt

2, RÉSZ - három holland, három különböző generáció tagja.

3. RÉSZ - brazilok egykor és most

Szólj hozzá!

Címkék: matricásalbum garyneville claudemakelele robertobaggio


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr486119561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása