HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2013.02.10. 19:52 Ági07

Bepillantás a múlt matricás albumába: brazilok egykor és most

Sokan bélyegeket gyűjtenek, mások a modellrepülőkért vannak oda. A labdarúgás szerelmeseinek gyermekkora pedig a focis matricák jegyében telt. Bizonyára sokatoknak vannak kellemes emlékei a lutra-albumokról, ragasztós füzetekről, matricás kiadványokról. Ki hogy nevezte. Új rovatomban ezt a korszakot idézem fel:  Az Old Panini weboldal segítségével minden héten kiválasztok három ismert embert a futball világából és összevetem a retró képüket a mostani ábrázatukkal. Következzen most három brazil világbajnok.

1, RONALDO, Ronaldo Luís Nazário de Lima (született: 1976. szeptember 18.)

Minden idők egyik legjobb középcsatára -kétszeres világbajnok, kétszeres aranylabdás- az utóbbi időben súlyproblémáival került a figyelem középpontjába. Egy valóságshow keretein belül azonban sikerült 20 kg-tól megszabadulnia. A bal oldali kép a PSV-s időszakából való, ahol 18 éves korától 2 éven keresztül játszott és 46 meccsen 42 találatot szerzett. Rendkívül helyes kis fülbevalót visel a fotón.  :)

 

2, ROBERTO CARLOS, Roberto Carlos da Silva Rocha (született: 1973. április 10.)

Az egykori zseniális balhátvéd jelenleg az orosz Anzsi Mahacskala sportigazgatójaként tevékenykedik. A bal oldali képen első európai klubjának, az Internek a mezében látható helyes kis hajjal, 22 évesen. :) Fénykorát a Real Madridban élte. Több, mint 10 éven keresztül volt a Királyi Gárda játékosa.

 

3, RONALDINHO, Ronaldo de Assis Moreira (született: 1980. március 21.) 

2011 ősze után ezen a héten újra láthattuk Ronaldinhot a brazil válogatottban. A labdazsonglőr játékosnak a PSG volt az első európai klubja. 21 évesen került a francia klubhoz. Jelenleg hazájában, az Atletico Mineiro csapatában játszik. Hiába a két kép között eltelt 11 év, az a bizonyos mosoly nem változik. :)

 

A rovat korábbi bejegyzései:

1, RÉSZ - három aktív edző, aki egykoron rúgta a bőrt

2, RÉSZ - három holland, három különböző generáció tagja.

Szólj hozzá!

Címkék: ronaldinho ronaldo matricásalbum robertocarlos


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr226119555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása