HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2013.02.03. 12:17 Ági07

'Bloggerina 2013' - Szavazz rám, szavazz a focira!

Beneveztem a blogomat egy versenyre: "A Nők Lapja Café és a Cafeblog hisz a blog közösségteremtő erejében és különös figyelmet fordít a nőkre, hiszen más szemmel látják a világot. A nők szavának, legyen az kimondott vagy leírt gondolat, ereje van. Ennek jegyében blogversenyt hirdetünk: keressük az ország legjobb női bloggerét!"

A verseny végén lesz egy fődíjas, aki a  Nők Lapja Café szerzői csapatába kerül be és egy laptoppal gazdagodik illetve választanak egy különdíjast is, akinek jutalma ugyancsak egy laptop. Úgy döntöttem, hogy harcba szállok a végső győzelemért. :) Ha szeretitek az írásaimat, akkor szavazzatok rám a képre kattintva. 

2011. június 2-án indítottam a blogomat. A foci már egészen kislánykorom óta nagy szerelmem. A sok meccsnézés és szakirodalom bújása mellett szerettem volna a nagyközönségnek is megmutatni, hogy egy lány is érthet a focihoz és vannak jó meglátásai. Nagy boldogság volt számomra, amikor a Digi Sport Reggeli Start c. műsorában két alkalommal is vendégeskedhettem. Jó érzés volt élőben a fociról értekezni, megtisztelő volt az érdeklődés. Első alkalommal a Bajnokok Ligája volt a téma, második meghívásom alkalmával az Európa-bajnoki döntő volt fókuszban.

Tavaly a Caféblog szerkesztői kerestek meg, hogy kiemelt bloggerként számítanának rám. Egyik alkalommal a hét bloggerének választottak.  A blogom Facebook oldalán is rengeteg pozitív visszajelzést kaptam. Igazi közösség jött létre.

Ezek a történések mind-mind azt bizonyítják, hogy érdemes  volt belekezdeni a blogírásba. Az újabb siker eléréséhez szükségem van a szavazataitokra. A jelmondat: "Szavazz rám, szavazz a focira!" :) Köszönöm mindenkinek! 

Szólj hozzá!

Címkék: bloggerina2013


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr956119550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása