HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2013.01.28. 20:28 Ági07

Bepillantás a múlt matricás albumába: edzők egykor és most

Sokan bélyegeket gyűjtenek, mások a modellrepülőkért vannak oda. A labdarúgás szerelmeseinek gyermekkora pedig a focis matricák jegyében telt. Bizonyára sokatoknak vannak kellemes emlékei a lutra-albumokról, ragasztós füzetekről, matricás kiadványokról. Ki hogy nevezte. Új rovatomban ezt a korszakot idézem fel:  Az Old Panini weboldal segítségével minden héten kiválasztok három ismert embert a futball világából és összevetem a retró képüket a mostani ábrázatukkal. Következzen most három aktív edző, aki egykoron rúgta a bőrt.

1, CARLO ANCELOTTI  (olasz - született: 1959. június 10.)

A PSG  edzője mindössze 20 éves a bal oldali képen. 1979-1987 között volt az AS Roma játékosa. Megfordult a Parma-ban és a Milanban is, de a legtöbb időt a Farkasoknál töltötte.

 

2, ROBERTO MANCINI (olasz, született: 1964. november 27.)

A Manchester City menedzserének első felnőtt csapata a Bologna volt. Mindössze 17 éves volt, amikor leigazolták és bemutatkozhatott a Serie A-ban. Egy idényt húzott le a Bolognánál, mivel a Sampdoria remek teljesítménye miatt gyorsan lecsapott rá.

 

3, VICENTE DEL BOSQUE (spanyol, született: 1950. december 23.)

A spanyol válogatott szövetségi kapitánya tagja volt az 1978-as argentin világbajnokságon résztvevő spanyol keretnek. Már 28 évesen is szép kövér bajusza volt Del Bosque-nek.

Szólj hozzá!

Címkék: ancelotti delbosque matricásalbum robertomancini


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr616119546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása