HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2013.01.22. 12:16 Ági07

Az új mánia neve: Thibauting!

Az emberi hülyeség határtalan. A legújabb mánia apropója az Atletico Madrid kapusának,  Thibaut Courtoisnak szenzációs védéssorozata.

Az internetnek köszönhetően rohamos gyorsasággal terjednek a különféle őrületek. Ilyen  a deszkázás, amelynek az a lényege, hogy  mozdulatlanul vízszintes testhelyzetben heverjen az ember, mint egy deszka. A lényeg, hogy a legvalószínűtlenebb helyen tegye a mutatvány alanya, például magasban lévő szobrok tetején. Ezt követte a milking, ami arról szól, hogy fog valaki egy tejjel teli üveget és azt rázúdítja a fejére. Fontos, hogy minél többen lássák a mutatványt.

A labdarúgás is kitermelte a fent említett őrületekhez hasonló bolondságát. Az egész abból indult, hogy az Atletico Madrid kapusa,  Thibaut Courtois tripla bravúrt mutatott be a spanyol Király-kupa negyeddöntőjében a Real Betis ellen. Az Atletico Madrid szurkolói tiszteletük jeléül elkezdték a hálóőrük vetődéseit utánozni, melyet fényképek formájában fel is töltöttek a netre. Az őrület neve: Thibauting. Íme Courtois nagyszerű bravújra és az imitátorok:

[youtube o_b-n5ETnYg#! nolink]

 

 

Blogomon a tavalyi év végén indítottam el az Ezüstlabda-szavazást az Aranylabda ellenpárjaként. Olyan játékosokat neveztem, akik nem voltak benne az Aranylabda 23 jelöltje  között. A fiatal belga kapus, Thibaut Courtois is a jelöltek között szerepelt. Tavaly ugyanis szenzációs teljesítményt nyújtott az Atletico kapujában. Komoly érdemei voltak a csapat Európa-liga győzelmében. De a Matracosoknál csak kölcsönben játszik, a Chelsea kötelékébe tartozik. De a Kékeknél Petr Cech helye be van betonozva. Viszont a legújabb fejlemény szerint a Barcelona komolyan érdeklődik a kapus iránt, mivel Victor Valdes szerződését nem hosszabbítják meg. Mindenesetre az ifjú belgával a katalán csapat a kapuban is minőséget képviselne.  

Ha kedvet kaptatok egy Courtois-féle vetődésre, akkor csak óvatosan! ;)

forrás: Daily Mail

Szólj hozzá!

Címkék: atleticomadrid Thibauting


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr686119539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása