HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.12.22. 14:31 Ági07

Kislány, nagy esztendő - Visszatekintés 2012-re

Az idei év rendkívül sikeres volt a blogom életében. Három nagy eseményt emelnék ki, időrendi sorrendben. 

2012. április 17. - Ezen a napon a  Digi Sport csatorna Reggeli Start c. műsorának vendége voltam. Szombathy Pál műsorvezető kérdezett engem és beszélgetőtársamat, Kálloy Molnár Péter színművészt a Bajnokok Ligája elődöntői előtt az esélyekről. A képre kattintva megnézhetitek a beszélgetést:

 

2012. június 29. - Második alkalommal kaptam meghívást a Reggeli Startba. Ezúttal is Szombathy Pál műsorvezetése mellett. Az Európa-bajnokság elődöntőjén történteket és a finálé esélyeit elemeztük Egri Viktorral, a Digi Sporttal kommentátorával. A képre kattintva megnézhetitek ezt a társalgást is:

2012. november 19.  - A Caféblog szerkesztősége a hét bloggerének választott. Ennek apropóján egy tíz kérdésből álló interjút készítettek velem. A bejegyzés több, mint 150 like-ot kapott, melyet IDE KATTINTVA elolvashattok.

Az év végéhez közeledve szeretném megköszönni a megtisztelő érdeklődést a blogom összes olvasójának és a Facebook-oldal követőinek. Köszönöm az értékes hozzászólásokat és  like-okat! Emellett hálával tartozom a Reggeli Start stábjának, amiért két alkalommal is a vendégük lehettem, hogy a legnagyobb szenvedélyemről beszélgessek. Végezetül - de nem utolsósorban - köszönöm a Caféblog stábjának, hogy kiemelt figyelmet fordít az oldalamra.

2013-ban is várlak benneteket! 

Szólj hozzá!

Címkék: 2012 caféblog reggelistart


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr66119514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása