HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.11.18. 19:25 Ági07

Ezüstlabda-szavazás 2012: C-csoport

A tavalyi évhez hasonlóan idén is útjára indítottam az Ezüstlabda-szavazást; egy héten keresztül szavazhattatok az B-csoport jelöltjeire: Joe Hart, Daniele De Rossi, Frank Lampard, Mario Mandzukic, Fernando Llorente, Giorgio Chiellini. Közülük ketten jutottak be a nyolcas döntőbe, Joe Hart és Mandzukic. MOST PEDIG KÖVETKEZZÉK A C-CSOPORT!

Az Ezüstlabda szavazás azon játékosok elismerésére született meg, akik kiváló idei teljesítményük ellenére kimaradtak az Aranylabda-jelöltek 23-as névsorából. Nem csak Messinek és C. Ronaldonak jár a rivaldafény, rajtuk kívül is vannak remek focisták, akik megérdemlik a figyelmet!

A SZAVAZÁS MENETE:

A 23 játékost 4 csoportra osztottam, a csoportokról a Kislány, nagy foci Facebook oldalán voksolhattok majd. Harmadik alkalommal a C-csoport kerül sorra, az első kettő legtöbb szavazatot kapó játékos továbbjut a DÖNTŐBE.  A C-csoportban a következő játékosok találhatóak:

DAVID SILVA: A spanyol válogatottal Európa-bajnokságot nyert és beválasztották a torna álomcsapatába is. Angol bajnoki címet ünnepelhetett a Manchester City-vel. Ő adta a legtöbb gólpasszt a szezonban, számszerint 15-öt.
EDINSON CAVANI: Olasz kupát nyert a Napolival. 23 góljával harmadik a helyen végzett a Serie A góllövőlistáján.
FERNANDO TORRES: A spanyol válogatottal Európa-bajnokságot nyert, a torna Aranycípőse lett. Bajnokok Ligáját és FA-kupát nyert a Chelsea-vel.
THIBAUT COURTOIS: Európa-liga győzelmet ünneplt az Atletico Madriddal és a Chelsea legyőzésével az Európai-szuperkupát is megnyerték.Casillas és Valdes után ő kapta a legkevesebb gólt a La Ligában.
VINCENT KOMPANY: Angol bajnokságot nyert a Manchester City-vel, a szezon legjobb játékosának választották.
JORDI ALBA: A spanyol válogatottal Európa-bajnokságot nyert és beválasztották a torna álomcsapatába.

Szavazáshoz kattintsatok az alábbi képre, így eljuttok a Kislány, nagy foci Facebook-oldalára:

Szólj hozzá!

Címkék: ezüstlabda


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr356119487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása