HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.11.13. 15:13 Ági07

Rohan az idő! - A magyar válogatott játékosai akkor és most

A magyar labdarúgó-válogatott eddig remek eredményeket (leszámítva a hollandok elleni találkozót) produkált a világbajnoki selejtezők során. Jelenleg második helyen állunk a D jelű selejtezőcsoportban, megelőzve Romániát és Törökországot is.

Szerdán nemzeti csapatunk felkészülési meccset játszik a norvégokkal. Ennek apropóján készítettem egy képes összeállítást válogatottunk játékosairól: egy régi és egy friss képüket szerkesztettem egymás mellé. Egyesek rengeteget változtak, másokon nem fogott az idő vasfoga. Személyes kedvencem Szabics Imre fotója. :) A bíztatásra nagy szüksége van a csapatnak hiszen 31 éve győztük le utoljára a norvégokat. Legutóbb (2006-ban) Gera Zoli talált be nekik, de ő most sérülés miatt hiányozni fog. Jó képnézegést és hajrá Magyarok!

1. SZALAI ÁDÁM

 

2, SZABICS IMRE

3, HAJNAL TAMÁS

4, JUHÁSZ ROLAND

5, DZSUDZSÁK BALÁZS

6, NÉMETH KRISZTIÁN

7, KÁDÁR TAMÁS

8, GERA ZOLTÁN

9, PINTÉR ÁDÁM

10, PRISKIN TAMÁS 

11, HALMOSI PÉTER

12, KOLTAI TAMÁS

13, KOMAN VLADIMIR

14, VANCZÁK VILMOS

Szólj hozzá!

Címkék: halmosi vanczák priskin dzsudzsák magyarválogatott gerazoli koman koltai hajnaltamas juhászroland kádártamás némethkrisztián pintérádám szabicsimre szalaiádám


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr616119483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása