HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.11.09. 17:05 Ági07

Öt ok, amiért szeretjük Alex Del Pierot

Kilenc éves korom óta követem a nemzetközi futball történéseit. Szerencsére ez pont egybeesett Alessandro Del Piero Juventusba igazolásával. A mai napig kedvenc játékosaim egyike.  Az olasz legenda azon kevesek táborát gyarapítja, akit kedvelnek és elismernek a férfiak és odáig vannak érte a nők is. Lássuk, hogy miért is nyerte el oly sokak szimpátiáját a ma 38. születésnapját ünneplő Del Piero.

1, SZENZÁCIÓS GÓLOK

Az első és legfontosabb, hogy rengeteg gólt lőtt pályafutása során és ezek közül számos arról árulkodik, hogy Del Piero különleges technikai képességek birtokában van.

Ezt a  kapásból szerzett  gólt például nem sokkal a 20. születésnapja után lőtte a Fiorentinának:

[youtube 89GJG1BoFyE nolink]

Személyes kedvencem a Piacenzának lőtt gólja, amely olyan mint egy balettmozdulat.

[youtube XNNQ5srENhY nolink]

2, HŰSÉG

A mai fociban a klubhűség ritka, mint a fehér olló. Alex 19 évig szolgálta a Juventust. A klub történetében ő öltötte magára legtöbbször a zebracsíkos mezt: 705 alkalommal és ő vette be legtöbbször az ellenfelek kapuját is: 290-szer volt eredményes. A középpályás akkor sem hagyta cserbe csapatát, amikor azt a Serie B-be száműzték a fogadási csalások miatt. Erről így nyilatkozott: "Egy igazi lovag sosem hagyja el szíve hölgyét." Nem csak a fociban jellemző rá a hűség, Alessandrot mindig elkerülték a botrányok. Feleségével, Sonia Amorusoval 1999 óta vannak együtt és 2005-ben házasodtak össze. Három gyerekük van, két fiú, Tobias és Sasha és egy kislány, Dorotea.

 

3, JÓKÉPŰ 

Az olasz focistákat (Paolo Maldini, Alessandro Nesta...) mindig is kedvelték a hölgyek és valljuk meg, Alessandro egy igazán jóképű pasi. Ezen a képen a Vanity Fairnek állt modellt.

4, A FOCI NÉPSZERŰSÍTÉSE

Nem rajta múlott, hogy nem maradt a Juventus kötelékében. Sokan azt várták, hogy valamelyik topbajnokságba szerződik de ő egy olyan országba igazolt, ahol a futball népszerűségének növekedését segítheti elő. Del Piero a Kenguruk földjére költözött és a Sydney Fc játékosa lett, ahol már bizonyította a még mindig fantasztikus képességeit egy zseniális szabadrúgásgóllal és pályafutásának 800. meccsét is góllal ünnepelte.

[youtube 5qQ8JFpdRXM nolink]

5, JÓ A ZENEI ÍZLÉSE :)

Alex egyik kedvenc együttese az Oasis. Szerepelt is a banda Lord slow me down c. klipjében. Az együttes egykori gitárosa és énekese, Noel Gallagher pedig ott volt a 2006-os világbajnokság elődöntőjén, a német-olasz meccsen, melyen Del Piero is betalált. Gallagher és Del Piero jó barátok. Az Manchester City-drukker énekes gyakran ugratta azzal Alessandrot, hogy mikor igazol a Citybe. Az Oasison kívül a játékos kedveli még Phil Collins, a U2 és Michael Jackson zenéjét is.

ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG, DEL PIERO! :)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr246119479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása