HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.11.04. 20:14 Ági07

Ezüstlabda-szavazás 2012: A-csoport

A tavalyi évhez hasonlóan újra itt az Ezüstlabda szavazás!  Ez a voksolás azon játékosok elismerésére született meg, akik kiváló idei teljesítményük ellenére kimaradtak az Aranylabda-jelöltek 23-as névsorából. Nem csak Messinek és C. Ronaldonak jár a rivaldafény, rajtuk kívül is vannak remek focisták, akik megérdemlik a figyelmet!

Tavaly is kiosztottam az Ezüstlabdát a Kislány, nagy focin, akkor Robin Van Persie-nek szavaztátok meg az elismerést. Kiválóan döntöttetek, ezt igazolja, hogy a holland csatár idén már az Aranylabda-jelöltek között található. Most újra tiétek a választás joga. 23 labdarúgó közül választhatjátok majd ki azt a 8 játékost, akik részt vesznek majd az Ezüstlabda-szavazás döntőjében. A jelöltek kiválasztásában ezúttal Ti is részt vettetek, a Facebook-oldalomon javasoltatok játékosokat, akik közül többen is felkerültek a listára.

Íme a 23 jelölt, ABC-rendben:

ALBA, JORDI CAVANI, EDINSON CHIELLINI, GIORGIO COURTOIS, THIBAUT DE ROSSI, DANIELE DI MARIA, ANGEL DI NATALE, ANTONIO DOUMBIA, SEYDOU DZAGOEV, ALAN FABREGAS, CESC GIOVINCO, SEBASTIAN GOMEZ, MARIO HART, JOE HAZARD, EDEN KOMPANY, VINCENT LAMPARD, FRANK LEWANDOWSKI, ROBERT LLORENTE, FERNANDO MANDZUKIC, MARIO MOUTINHO, JOAO SILVA, DAVID TORRES, FERNANDO VIDAL, ARTURO

A SZAVAZÁS MENETE:

A 23 játékost 4 csoportra osztottam, a csoportokról a Kislány, nagy foci Facebook oldalán voksolhattok majd. Elsőként az A-csoport kerül sorra, az első kettő legtöbb szavazatot kapó játékos továbbjut a DÖNTŐBE. Az A-csoportban a következő játékosok találhatóak:

EDEN HAZARD (Lille/Chelsea, belga): Előző szezonban 22 gól és 16 gólpassz a Lille-ben, az év játékosa Franciaországban. A Chelsea-vel repülőrajt, 3 gól és 10 gólpassz.
SEBASTIAN GIOVINCO (Parma/Juventus, olasz): Előző szezonban 15 gól és 11 gólpassz a Parma-ban, EB-ezüstérem. A Juvéba igazolva már 3 gólnál és 3 gólpassznál jár.
JOAO MOUTINHO (Porto, portugál): Portugál bajnok és szuperkupa-győztes. A portugál válogatott egyik legjobbja a nyári EB-n.
ALAN DZAGOEV (CSZKA Moszkva, orosz): A 22 éves orosz játékos az EB egyik felfedezettje volt. Három gólig jutott a tornán.
ROBERT LEWANDOWSKI (Dortmund, lengyel): A Dortmunddal német bajnok és kupagyőztes. A német kupa gólkirálya. A Bundesligában tavaly 22 találatig jutott.
ARTURO VIDAL (Juventus, chilei): Olasz bajnok és szuperkupa-győztes. A veretlenként bajnokságot nyert Juventus egyik legjobbja.

Szavazáshoz kattintsatok az alábbi képre, így eljuttok a Kislány, nagy foci Facebook-oldalára:

Szólj hozzá!

Címkék: ezüstlabda


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr156119475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása