HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.10.24. 16:34 Ági07

Futballtörténelem: PSG 2:4 Videoton

28 éve az UEFA-kupában ezen a napon a Videoton 4:2-re győzte le idegenben a Paris Saint-Germaint.

A fehérváriak már a második fordulóban összeakadtak a fővárosi gárdával, de nem okozott nekik különösebb gondot a továbbjutás. Összesítésben 5:2-vel jutottak tovább és meg sem álltak a döntőig, ahol a Real Madrid állította meg őket. Érdekes, hogy a Videoton jelenkori csapata  jelenleg az UEFA-kupa jogutódjában az Európa-liga csoportkörében menetel. Az előző fordulóban óriási bravúrt végrehajtva 3:0-ra verte a portugál Sportingot és holnap a Basel együttesét fogadja a Sóstói-stadionban.

A PSG 2:4 Videoton találkozó összefoglalója (a minőségért elnézést):

[youtube 6vKKIIA2gyU nolink]

Szólj hozzá!

Címkék: videoton psg futballtörténelem


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr266119470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása