HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.09.24. 21:13 Ági07

Nyertesek/vesztesek: Szász Kitti megvédte VB-címét, káosz Milánóban

Az elmúlt héten megkezdődött a Bajnokok Ligája és az Európa-liga csoportköre, hétvégén bajnokikat rendeztek, de nálam egy magyar focista lány vitte a pálmát. 

NYERTESEK

640kitti.jpg

Szász Kitti: A Leccében megrendezett freestyle foci világbajnokságon Szász Kitti megvédte vb-címét. Filippo Inzaghi emelte a magasba Kitti kezét. 

Real Madrid: Fantasztikus meccset vívott a Királyi Gárda a Bajnokok Ligája csoportkörének első találkozóján a Manchester Cityvel. Az angol bajnok a 85.percben még 2:1-re vezetett, de Benzema révén a 87. percben egyenlített a Real és a 90.percben jött Cristiano Ronaldo győztes találata, mellyel kialakította a 3:2-es végeredményt.

Juventus: Az olasz bajnokságban már csak az Öreg Hölgy 100 százalékos és 43 meccses veretlenségi szériát tudhat magáénak.

Fabio Quagliarella (Juventus): A hétközi Bajnokok Ligája találkozón gólt lőtt a Chelsea-nak a Stamford Bridgen. A hétvégén az ő duplájával nyert a Juventus a Chievo ellen. Nem véletlenül nevezte élete legjobb hetének az elmúlt hetet az olasz játékos.

Németh Norbert (Eger): Az NBI idei szezonjának egyik legszebb gólját szerezte Németh Norbert, mellyel az újonc Eger legyőzte a tavalyi bajnok Debrecent.

Vadócz Krisztián (Odense): Vadócz góllal debütált új csapatában a dán Odense-ben. Csapata 2:2-es döntetlent játszott a Horsens vendégeként.

Craig Davies (Barnsley): Az angol másodosztályban a Barnsley idegenben 5:0-ra győzött a Birmingham ellen. Craig Davies lopta el a showt, aki 19 perc alatt négy találatot szerzett.

Eduardo Vargas (Napoli): A chilei játékos a nyáron csatlakozott a Napoli keretéhez. A hétközi Európa-liga meccsen mesterhármassal tette le a névjegyét az AIK Stockholm ellen.

 

VESZTESEK

24-ac milan (Read-Only).jpg

AC Milan: A BL-ben csak egy gólnélküli döntetlenre voltak képesek az Anderlecht ellen, míg a Serie A hétvégi fordulójában 2:1-re kikaptak az Udinesetől. Jelenleg  a 15. helyen állnak a bajnokságban.

Videoton: A Sousa-alakulat a Genk ellen 3:0-ás vereséget szenvedett az Európa-ligában és az NBI-ben sem ment nekik; a Győrtől otthon szenvedtek 1:0-ás vereséget.

Inter: Az Európa-ligában a 92.percben Nagatomo egyenlített a Rubin Kazany ellen és mentette meg az Intert az abszolút szégyentől. A hétvégi bajnokin nem volt megmentő; 2:0-ra kaptak otthon Sneijderék. 

Szólj hozzá!

Címkék: nyertesek/vesztesek


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr354800308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása