HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.09.15. 09:51 Ági07

Premier Legaue - Debütánsok

Hét olyan játékosról lesz most szó , akik az átigazolási időszak utolsó napjaiban igazoltak a Premier League-be vagy már ott játszottak és csapatot váltottak. Ezen a hétvégén debütálhatnak új csapataikban.

GASTON RAMÍREZ, Southampton

gastonramirez.jpg

Az uruguayi támadó középpályást 12 millió fontért igazolták a Szentek a Bolognától. Ezzel Ramírez lett a klub történetének legdrágább igazolása. A válogatott legutóbbi két meccsén is szerepelt, Ecuador ellen kezdőként, a Kolumbia elleni 4:0-ás vereség alkalmával csereként lépett pályára. A 21 éves játékost nagyon tehetségesnek tartják, de még nincs túl sok tapasztalata, így a legvalószínűbb forgatókönyv az, hogy Nigel Adkins csereként küldi pályára őt az Arsenal ellen.

PABLO HERNANDEZ, Swansea

PABLOHERNANDEZ.jpg

Michael Laudrup újabb spanyol találmánya. A Getafénál dolgoztak együtt. A Manchester Cityhez távozó Scott Sinclair helyére igazolták a jobb szélre. Két évvel ezelőtt a válogatottba is meghívták 4 alkalommal, de utána nem postáztak neki meghívót, mivel igen gyenge szezonokat futott a Valenciával. Nem lő túl sok gólt, de pontos átadásaival nagyban segítheti a Hattyúk támadójékát. A dán menedzser az Aston Villa elleni hétvégi bajnokin vetheti be először a spanyol szélsőt.  

 

MAICON, Manchester City

MAICONCITY.jpg

Az Inter után másodszor dolgozhat együtt Roberto Mancinivel. Némileg meglepő volt a leigazolása, ugyanis a címvédőnek két játékosa is volt már a jobb bekk pozícióra; Micah Richards és Pablo Zabaleta. Amennyiben Mancini a háromvédős taktikát alkalmazza, úgy Maiconra eshet a választása, mivel nagyon gyors, robbanékony és közben remekül védekezik. A brazil játékos a hétvégén a Stoke City elleni idegenbeli meccsen debütálhat.

 

MICHAEL OWEN, Stoke City

OWENSTOKE.png

2001-es aranylabdása kis híján egykori klubjában, a Liverpoolban kötött ki, miután nem hosszabbított vele szerződést a Manchester United. Végül a Vörösök inkább az utánpótlás korú játékosok beépítése mellett döntöttek. Így Owen a Stoke Citybe igazolt. Az utóbbi időben sérülések hátráltatták, így 90 percet biztosan nem tudna még végigjátszani, de technikai képességeiből profitálhat a Stoke. A hétvégi bajnoki fordulóban a Manchester City ellen öltheti magára először a Stoke mezét, amennyiben pályára küldi őt Tony Pulis.

 

CÉSAR AZPILICUETA, Chelsea

AZPICHELSEA.jpg

A Chelsea-nél hiányposzt volt a támadószellemű jobb bekk pozíció, mivel José Bosingwa a QPR-hoz szerződött, Branislav Ivanovic pedig gyakran középső hátvédet játszott. Így a Kékek leigazolták a spanyol U19-es illetve U21-es Európa-bajnok Azpilicuetát, aki nagyon gyors, technikás és rendkívül támadó szelllemű. Amennyiben Roberto di Matteo beveti, úgy a QPR ellen debütálhat.

 

CLINT DEMPSEY, Tottenham Hotspur

CLINTSPURS.jpeg

Az átigazolási időszak leghosszabb sagája volt Dempseyé. Sokáig úgy volt, hogy a Liverpool lesz a célállomás, végül a Tottenham lett a befutó. Az amerikai játékos élete szezonját futotta tavaly a Fulhamnél: a bajnoki-és a kupameccseket is beleértve 23 gólt szerzett és 6 gólpasszt osztott ki. A brit sportújságírók az idény 4. legjobb labdarúgójának választották. Holnap a Reading elleni meccsen debütálhat Dempsey.

 

JAVI GARCIA, Manchester City

javimancity.jpg

A címvédő idei legdrágább igazolása volt a spanyol játékos, aki a Benficától érkezett 20.2 millió euróért. 2006-ban U19-es Európa-bajnokságot nyert a spanyol válogatottal. A felnőtt nemzeti csapatban mindössze egyszer szerepelt. A Real Madrid nevelés főként védekező középpályást játszik, de középső középpályásként is bevethető. Mancini ma a Stoke City ellen vetheti be először Garciát.

Szólj hozzá!

Címkék: owen premierleague dempsey maicon ramírez javigarcia Azpilicueta hernández


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr114778352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása