HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.08.25. 10:50 Ági07

Serie A 2012/13 - Legdrágább igazolások

seriealegdragabb_1345884640.jpg_614x341

A Fiorentina-Udinese és a Juventus-Parma meccsekkel ma megkezdődik a Serie A 2012/13-as idénye. A fogadóirodáknál a Juventus toronymagas esélyese a bajnoki címnek. Az egyik fogadóportál a második ill. harmadik helyre a Milant, valamint az Intert tippeli. Az előbbi együttesnél valóságos kivándorlás történt (Ibrahimovic, Thiago Silva, Inzaghi, Gattuso, Seedorf, Nesta, Cassano stb.), így aligha hiszem hogy ezüstérmesek lesznek Kevin Prince-Boatengék. Az Intert sem érzem erősnek, nem hiszem hogy beleszólnak a bajnoki címért folyó versengésbe. Az AS Romát és a Napolit jósolom a dobogóra. 

A rövid esélylatolgatás után jöjjön a bajnokság öt legdrágább igazolása.

1, GIAMPAOLO PAZZINI (12.500.000 €): A Cassano-féle csereüzlet részeként érkezett az AC Milanhoz az Intertől. A tavalyi szezonban szerény 5 gólt szerzett. Korábban megfordult az Atalantában, a Fiorentinában és a Sampdoriában.

2, PAULO DYBALA (12.000.000 €): Az olasz felmenőkkel is rendelkező argentin támadó az argentin másodosztályból tette át székhelyét Olaszországba, akit az új Sergio Agüeronak tartanak. A 19 éves tehetség a Palermo együttesét erősíti majd. 

3, MATTIA DESTRO (11.500.000 €): Az előző idényben a Sienában játszott a csatár (12 gólig jutott), de a játékjogát a Genova birtokolta, így onnan került az AS Romához. A fiatal tehetség 12 hónapig játszik kölcsönben a Farkasoknál, ha elégedettek lesznek a felek, akkor további 4,5 millió euró fejében végleg a Roma játékosa lesz Destro. Továbbá két fiatal római tulajdonjogát is megszerezte a Genova az üzlet részeként.

4, EDUARDO VARGAS (11.400.000 €): A 22 éves chilei válogatott futballistát az Universidad de Chilétől igazolta a Napoli. 2011-ben a Chilében létező összes egyéni díjat begyűjtötte Vargas. Nem zsákbamacskát vett tehát a Napoli.

5, SEBASTIAN GIOVINCO, FREDY GUARÍN (11.000.000 €): Előbbi a Parmától érkezett a Juventushoz és ma este debütálhat volt klubja ellen. Giovinco érdekes, ugyanis a játékjoga felét eddig is birtokolta a Juventus és a Zebráknál is nevelkedett. Az Empoliba és a Parma tett kitérő után tért vissza nevelőegyesületéhez. Az előző idényben 15 gólig jutott.

Freddy Guarín az előző szezonban már szerepelt kölcsönben a Nerazzurrinál. Az Inter a nyári átigazolási időszakban végleg megvette a kolumbiai középpályást a Portótól. 

Szólj hozzá!

Címkék: SerieA


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr804730831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása