HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.07.13. 15:41 Ági07

U19-es Görög Hősök

Az Észtországban rendezett U19-es Európa-bajnokság egyik elődöntőjében Görögország-Anglia meccset rendeztek, amely görög hőskölteményé vált. A 38. percben a görögök szereztek vezetést a középső védőjük, Bougaidis (AEK Athén) révén. Még az első félidőben büntetőhöz jutottak az angolok, ráadásul a görögök hálóőrét, Kapinot ki is állították. Ekkor jött az első görög csoda: a csereként beállt Dioudis (Aris) kifogta a büntetőt, amolyan René Higuitás mozdulattal. Az 56. percben gólra váltották az emberelőnyüket az angolok, Afobe (Arsenal) révén egyenlítettek. A rendes játékidőben nem született döntés, így jöhetett a hosszabbítás és a második görög csoda: Lykogiannis (Olympiakos) kihasználta az angolok védelmi hibáját, ellopta a labdát és átemelte Sam Johnstone kapus fölött.

A görögök újra összemérhetik erejüket a spanyolokkal, ugyanis a 2007-es U19-es EB-döntőt is ők játszották, akkor a spanyolok nyertek 1:0-ra. Eljött a revanvs ideje.

A döntőt vasárnap 20:30-kor rendezik.

 

komment

Címkék: anglia görögország


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr534653723
süti beállítások módosítása