HTML

Közösség

Kislány, nagy foci

Ki mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.07.02. 15:37 Ági07

Összegzés az Európa-bajnokságról

396716_436079459760111_782497665_n_1341236474.jpg_588x384

Egy tizes skálán ötösre osztályoznám az idei Európa-bajnokságot. Maradt bennem némi hiányérzet és egyáltalán nem tetszik az amerre a labdarúgás tart: nincsenek szabadrúgásgólok (Pirlo nevéhez fűzödött az egyetlen), kevés a távoli gól, egyre kevesebb szerep jut a csatároknak és egyre kevesebb gólt kell rúgni, ahhoz, hogy valaki gólkirály lehessen(2004-ben: 5 gólos a gólkirály, 2008-ban: 4 gólos a gólkirály, 2012-ben: 3 gólos a gólkirály). Minden elismerésem a spanyoloknak, de egyáltalán nem tesz jót a labdarúgásnak, hogy ekkora szakadék tátong a Spanyolok és a Többiek között (igaz, hogy a portugálok megszorongatták őket az elődöntőben, de az is kevésnek bizonyult). A stadionok nem teltek meg és még a finálé napján is lehetett jegyet venni a döntőre, ugyanis az ukrán szállások árai az egekbe szöktek.

A LEGNAGYOBB BLAMA: a sokak által döntőbe várt hollandok pont nélkül végeztek a B-csoport utolsó helyén.

A LEGJOBB MECCS: Svédország 2:3 Anglia, élvezetes, fordulatos találkozó volt, Danny Welbeck az Eb egyik legszebb és legtrükkösebb gólját lőtte.

AZ EB CSAPATA: Iker Casillas, ---Philipp Lahm, Sergio Ramos, Mats Hummels --- Vacláv Pilár, Andrea Pirlo,  Andrés Iniesta, Alan Dzagojev ---David Silva, C. Ronaldo, Mario Balotelli    Szöv.kapitány: Paulo Bento

AZ EB LEGJOBB JÁTÉKOSA:

Andrea Pirlo - Igazi vezére volt a Squadra Azzurranak, nélküle szinte biztos, hogy nem jutottak volna döntőbe. Három találkozón is a meccs legjobbjának választotta az UEFA. Ő lőtte az Eb egyetlen szabadrúgásgólját. A negyeddöntőben az angolok elleni panenkás büntetője az Európa-bajnokság egyik legemlékezetesebb momentuma volt. Senki sem fedezte úgy a labdát, ahogyan ő és a passzai is élményszámba mentek.

Szólj hozzá!

Címkék: euro2012


A bejegyzés trackback címe:

https://kislanynagyfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr924623949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása